Kuzey Kutbunda Başlayan Fok Katliamı
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Kanada hükümetinin izniyle 275.000 (İki yüz yetmiş beş bin!) yavru fokun vahşice katledilmesine önümüzdeki günlerde başlanacak…
Ve kanlarının izleri temizlenerek yapılacak kürkler, “çağdaş” insanların güzelliklerine güzellik katacak!..
Ancak ne mutlu ki (!) Kanada hükümeti, doğalı henüz on koca gün olmamış olan fokların katline izin vermiyor.
275.000 yavru fok önümüzdeki birkaç hafta içerisinde derilerine zarar vermesin diye sopayla dövülerek öldürülecekler…
Kanada hükümetinin izniyle 275.000 (İki yüz yetmiş beş bin!) yavru fokun vahşice katledilmesine önümüzdeki günlerde başlanacak…
Ve kanlarının izleri temizlenerek yapılacak kürkler, “çağdaş” insanların güzelliklerine güzellik katacak!..
Ancak ne mutlu ki (!) Kanada hükümeti, doğalı henüz on koca gün olmamış olan fokların katline izin vermiyor.
275.000 yavru fok önümüzdeki birkaç hafta içerisinde derilerine zarar vermesin diye sopayla dövülerek öldürülecekler…
Geri: Kuzey Kutbunda Başlayan Fok Katliamı
gerçekten onları tv den izlemek çok kötü insanlar nasıl oluyrda böle şeylere göz yumuyor anlamıyorum :(
ee insanoğluyuz herşeyi yabıyoruz ben çok uzuldum ama yaa yawrularmış daa :[cry]:
bn bi kerede aynen bule yağılan ya penguendi ya da kutup ayıları tam hatırlamıom :S: aynen bule olduruyolardı haywancazları
bn bi kerede aynen bule yağılan ya penguendi ya da kutup ayıları tam hatırlamıom :S: aynen bule olduruyolardı haywancazları
insan deil bunu yapanlar T_T
NaKaHaRa- Anime Fanı
Lakap : Balcadısı / NaKaHaRa
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
bbencede yaa ayunun onde gidenleri ayular bile bula yapmıo :[cry]:
neyse bikaç salak için kendimizi harap etmeyelim mutlaka bunları yapanların cezası verilir elbet bigün
1 sayfadaki 1 sayfası