Rüyalarımız....
+11
akain
Sailor Maron
Airanka
Kumi-Chan_^^
gothic girl
HaYaLiMjeanne
Sewimlİ_HırsıZ
NaKaHaRa
Blood+
dowaa
Rena
15 posters
3 sayfadaki 4 sayfası
3 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Geri: Rüyalarımız....
Ayh nasıl başarıyorsun ya bunun formülü filan varmı ya bana da anlatsanadowaa demiş ki:Sailor Maron demiş ki:rüyamda ya da kabusumda annemi görüyordum yine bana ders çalış diyordu
Hehe bende klasik bişi olduğu için alıştım artık kabusuma girmiyo
- Spoiler:
yaa ben hiç rüya görmiyorum yaa
Anamdan çok korkuyorum ders çalışmadığım zaman çok sinirli oluyor Sonra tabe çalışırsamda ikiyüzlülük yapıpı prensesim ayaklarına yatıyor
Sailor Maron- Acemi Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Rüyamda pc nin içindeydim harikaydı herkes pc nin içine girebilmeli Çünkü animelerin içinede girdim biraz yorucu oluyo ama olsun değer
vayy bee siz gayet normal rüyalar görüyosunuz bana göre; ben anlatsam her halde korku filmine döner ben hiç mutlu, huzurlu bir rüya gördügümü hatırlamam ve rüya çok görürüm aksine hadi mutlu görsen neyse gör ama korku filmi ve animeleri çok izlememden kaynaklanıyor sanırsam buda hatta bir rüyamda hayaletle konuştugumu bile hatırlarım arkadaşlarım tedirgin hafif loş bi ortam ve lambalar sallanıyor bu loş ortam daha karanlık oluyor arkadaşlarım korkuyor bende gayet emin miş gibi kokrmayın o hayalet diyorum
Oha naptın sen hacım Ama rüyanda testereyi görmemişsen şanslısın Ama annemi görsen sende öle demezdin kadın yürüyen korku filmi gibiakain demiş ki:vayy bee siz gayet normal rüyalar görüyosunuz bana göre; ben anlatsam her halde korku filmine döner ben hiç mutlu, huzurlu bir rüya gördügümü hatırlamam ve rüya çok görürüm aksine hadi mutlu görsen neyse gör ama korku filmi ve animeleri çok izlememden kaynaklanıyor sanırsam buda hatta bir rüyamda hayaletle konuştugumu bile hatırlarım arkadaşlarım tedirgin hafif loş bi ortam ve lambalar sallanıyor bu loş ortam daha karanlık oluyor arkadaşlarım korkuyor bende gayet emin miş gibi kokrmayın o hayalet diyorum
Sailor Maron- Acemi Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Sailor Maron demiş ki:Oha naptın sen hacım Ama rüyanda testereyi görmemişsen şanslısın Ama annemi görsen sende öle demezdin kadın yürüyen korku filmi gibiakain demiş ki:vayy bee siz gayet normal rüyalar görüyosunuz bana göre; ben anlatsam her halde korku filmine döner ben hiç mutlu, huzurlu bir rüya gördügümü hatırlamam ve rüya çok görürüm aksine hadi mutlu görsen neyse gör ama korku filmi ve animeleri çok izlememden kaynaklanıyor sanırsam buda hatta bir rüyamda hayaletle konuştugumu bile hatırlarım arkadaşlarım tedirgin hafif loş bi ortam ve lambalar sallanıyor bu loş ortam daha karanlık oluyor arkadaşlarım korkuyor bende gayet emin miş gibi kokrmayın o hayalet diyorum
ayy valla ne kadra doğru söylemişsin
Rüya-Kabus'umda arkadaşlarla dürümcüye gidioduk.Gittiğimiz dürümcünün sahibi değişmiş.Çılgın bi bilim adamı geçmiş.Dürümlere yerleştirdiği çiplerle bizi kontrol ediyodu...Hayatımda gördüğüm en saçma rüya-kabus
Airanka- Acemi Anime Fanı
İş/Hobiler : Capoeira ve Snowboard... tek geçerim :) yoksa çift mi ?
Lakap : Anka (Gerçek ismim lakap zannedilmekte olduğu için...)
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Harbiden tuhafmış Daha önce cipli bişi seyretmediğine eminsen pc' ye fazla odaklanmışın gibi gözküyor.
Geçen gün KABUS 2 volümüyle devam ediyorum.
İlk başta etraf aşırı bulutlu ve siyahlığından dolayı da hava karanlık karşıda bir ev var oraya doğru gidiyorum. Köprüden geçerken (köprüde 2 3 tahta atılmış) üstünden dengede durmaya çalışarak karşıya geçiyorum. Evin tam kapısından içeri doğru bakıyorum. Kapısı kırılmış yıkık dökük bir ev içeriye adımı mı atıyorum. Her taraf yıkık dökük siyah siyah birikintiler var sağda, solda evin koridoru boyunca ilerliyorum odalardan geçtiğim halde odalara bakmıyorum. Çünkü acayip acayip sesler geliyor. Sanki evin içinde biri dolaşıyomuş gibi.
Ve bide karşımdaki kapıda parlayan bişi görmüştüm. Tam o odaya geliyorum. Lavabo o oda cam da kanlar filan var. Tam o sırada hani zaman geriye döner ya aynı onun gibi bişi oluyo evin arka kısmındayım. Ve ev normal halinde yeni camlar kırık kapılar kırık deil. Arka bahçesinde bir kız görüyorum.
Lavabo camının içerisine bakıyo. Yanına gidiyorum baktığımda bir adam traş oluyo. Yanağını kesiyo kan lavaboya akıyo o sırada kıza dönüp neden babanı öldürmek istedin diyorum. Kız yüzüme bakıyo küt eski banyodayım lavaboya bakıyorum. Öle uyandım...
İlerleyen zamanlarda gene anlatırım Kabus 3 die şimdi oda uzun
Geçen gün KABUS 2 volümüyle devam ediyorum.
İlk başta etraf aşırı bulutlu ve siyahlığından dolayı da hava karanlık karşıda bir ev var oraya doğru gidiyorum. Köprüden geçerken (köprüde 2 3 tahta atılmış) üstünden dengede durmaya çalışarak karşıya geçiyorum. Evin tam kapısından içeri doğru bakıyorum. Kapısı kırılmış yıkık dökük bir ev içeriye adımı mı atıyorum. Her taraf yıkık dökük siyah siyah birikintiler var sağda, solda evin koridoru boyunca ilerliyorum odalardan geçtiğim halde odalara bakmıyorum. Çünkü acayip acayip sesler geliyor. Sanki evin içinde biri dolaşıyomuş gibi.
Ve bide karşımdaki kapıda parlayan bişi görmüştüm. Tam o odaya geliyorum. Lavabo o oda cam da kanlar filan var. Tam o sırada hani zaman geriye döner ya aynı onun gibi bişi oluyo evin arka kısmındayım. Ve ev normal halinde yeni camlar kırık kapılar kırık deil. Arka bahçesinde bir kız görüyorum.
Lavabo camının içerisine bakıyo. Yanına gidiyorum baktığımda bir adam traş oluyo. Yanağını kesiyo kan lavaboya akıyo o sırada kıza dönüp neden babanı öldürmek istedin diyorum. Kız yüzüme bakıyo küt eski banyodayım lavaboya bakıyorum. Öle uyandım...
İlerleyen zamanlarda gene anlatırım Kabus 3 die şimdi oda uzun
Çok tuhaf rüyaların varmış arkadaşım
şimdi kendi rüyama döneyim
ben bir uçurumun kenarındayım şimşekler çakıyor yağmur yapıyor falan işte elimde bir kalem ve kağıt var kalemde eski zamanlardaki tüylü kalemler ...
elime kalemi alıyorum kağıda bişiyler yazmak için....mürekkebe batırıyorum mürekkep kanlı falan işte ben yazı yazmaya başlıyorum.....
sonra arkamda ağızı kanlı biri var bana sesleniyor ben ise onu duymuyorum sonuçta yataktan düşerek kalkıyorum...
şimdi kendi rüyama döneyim
ben bir uçurumun kenarındayım şimşekler çakıyor yağmur yapıyor falan işte elimde bir kalem ve kağıt var kalemde eski zamanlardaki tüylü kalemler ...
elime kalemi alıyorum kağıda bişiyler yazmak için....mürekkebe batırıyorum mürekkep kanlı falan işte ben yazı yazmaya başlıyorum.....
sonra arkamda ağızı kanlı biri var bana sesleniyor ben ise onu duymuyorum sonuçta yataktan düşerek kalkıyorum...
Ruyada kan görulmesi, savas ve felaket haberi olarak yorumlanır. hayal kırıklıgına ugrayacak ve uzuntulu gunler yasayacaksınız demektir. arkadaslarınıza dikkat edin demektir.
Uçurum kötu ve acı haberler alabileceginizi isaret eder.
Ruyada kagıt görmek muradınıza ereceksiniz demektir. bir kagıda yazı yazmak; mahkemelikseniz mahkemeyi kaybedeceginizin haberidir. ailenizde bazı kavgalı gunler yasayacaksınız demektir.
Yetenekli bir kisi oldugunuzu ve istikbalinizin parlak oldugunu belirtir. kalemle yazı yazmak istediginiz seylerin gerçeklesecegine yorulur.
Bu yeterlidir her halde
Uçurum kötu ve acı haberler alabileceginizi isaret eder.
Ruyada kagıt görmek muradınıza ereceksiniz demektir. bir kagıda yazı yazmak; mahkemelikseniz mahkemeyi kaybedeceginizin haberidir. ailenizde bazı kavgalı gunler yasayacaksınız demektir.
Yetenekli bir kisi oldugunuzu ve istikbalinizin parlak oldugunu belirtir. kalemle yazı yazmak istediginiz seylerin gerçeklesecegine yorulur.
Bu yeterlidir her halde
Pek içini rahatlatmadım ama neyse Felaket tellalı gibi oldu hafif.
Yaw dün rüyam o kadar saçmaydıki Naruto ile Gaara'yı gördüm.
Onların dondurmalarını yapmışım Naruto'ya hangi parçanı istersin diyorum kol kısmından ver diyor kesiyorum. veriyorum. Gaara'ya soruyorum yok bana böle verme ben küçük çubuk dondurmalar yiyorum diyor. Küçük dondurma veriyorum. Salonda oturuyorlar. Hay allam sonra Gaara'nın ablasıyla abisi geliyor. Diyor bizede kesmicekmisin. Dondurma kestim dün onlara bayabi
Yaw dün rüyam o kadar saçmaydıki Naruto ile Gaara'yı gördüm.
Onların dondurmalarını yapmışım Naruto'ya hangi parçanı istersin diyorum kol kısmından ver diyor kesiyorum. veriyorum. Gaara'ya soruyorum yok bana böle verme ben küçük çubuk dondurmalar yiyorum diyor. Küçük dondurma veriyorum. Salonda oturuyorlar. Hay allam sonra Gaara'nın ablasıyla abisi geliyor. Diyor bizede kesmicekmisin. Dondurma kestim dün onlara bayabi
xD doğru düzgün bir rüya göremiyorum şu sıralar :/ görürse yazıcam xD çok ilginç oluyorlar xD
shinigami_24- Acemi Anime Fanı
İş/Hobiler : shinigami/ resim-anime-manga
Lakap : shini/shiniess
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
sanırım 1 aralığı 2 aralığa bağlayan geceydi xD
rüyamda kıyamet kopuyordu ama o kadar anormaldi ki biz annemle alışveriş merkezindeyken taaa öbür duvardan noel baba kızağıyla geliyordu ama geyikler deli dana gibi koşturuyo herkes de kaçıyor xD sonra olmıycak birşey : ne alırsan aynısından bi tane daha oluşuyor xD sonra biz ordan çıkıyoruz dışarıda fırtına ben yusuf yusuf xD babamı arıycam hakkını helal et diye tel. çekmiyor sonra yerler dalgalanıyor ( deniz dalgasını asfalt üzerinde düşünün xD ) sonra bendeki beleşçi aklı xD yalı spora dalıma planları yapıyorum nasıl olsa eline aldığın şeyin aynısı türüyor xD ben giriyorum yalı spora yalı spor olmuş restaurant ben zönk diye kalıyorum xD :O__o: tuhaf olan şu dışarda kıyamet kopuyor bunlar hala yemek yiyor xD sonra ben küs olduğum bi ark. ı görüyorum hakkını helal et falan derken alarm çalıyor xD
[not : rüyamdaki gibi beleşci bi insan değilimdir ]
[not2 : çok felaketti tavsiye etmiyorum insan harbi yusuf yusuf oluyor xD ]
rüyamda kıyamet kopuyordu ama o kadar anormaldi ki biz annemle alışveriş merkezindeyken taaa öbür duvardan noel baba kızağıyla geliyordu ama geyikler deli dana gibi koşturuyo herkes de kaçıyor xD sonra olmıycak birşey : ne alırsan aynısından bi tane daha oluşuyor xD sonra biz ordan çıkıyoruz dışarıda fırtına ben yusuf yusuf xD babamı arıycam hakkını helal et diye tel. çekmiyor sonra yerler dalgalanıyor ( deniz dalgasını asfalt üzerinde düşünün xD ) sonra bendeki beleşçi aklı xD yalı spora dalıma planları yapıyorum nasıl olsa eline aldığın şeyin aynısı türüyor xD ben giriyorum yalı spora yalı spor olmuş restaurant ben zönk diye kalıyorum xD :O__o: tuhaf olan şu dışarda kıyamet kopuyor bunlar hala yemek yiyor xD sonra ben küs olduğum bi ark. ı görüyorum hakkını helal et falan derken alarm çalıyor xD
xMizUx- Yavaş Yavaş Gelişiyorum
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Harbiden de çok tuhaf bi rüya görmüşün Şaştım kaldım doğrusu kıyametmi kopuyor elalemmi coşuyor belli deil Ama hoşmuş
xMizUx demiş ki:sanırım 1 aralığı 2 aralığa bağlayan geceydi xD
Tuhaf bi rüya :[lol]:
ayy bu gün iğrenç bi rüya gördüm :S:
Şimdi bizim evde düğün var ama gelini tanımıyoruz Sonra halay malay çekiyolar annem ağlıyo falan manyak komikti keşke görseydiniz valla yerlerdeydiniz şu an
Şimdi bizim evde düğün var ama gelini tanımıyoruz Sonra halay malay çekiyolar annem ağlıyo falan manyak komikti keşke görseydiniz valla yerlerdeydiniz şu an
Hay allam varyaa harbiden komikmiş
geçen gece gördügüm rüyaa hala kafamda o kadar etkilemişki beni...
Rüyamda bir grup insan bana saldırıyodu ama insan deillerdi. Konuşmaya çalışırsında sana cevap vermez gözleri kaymış gibiydi zambi gibide deil insan gibide deil saldırıyolardı onlardan kaçmaya çalışıyodum bayabi peşimden koşturdular aman hiç kimse böle rüya görmesin çok kötüydü
geçen gece gördügüm rüyaa hala kafamda o kadar etkilemişki beni...
Rüyamda bir grup insan bana saldırıyodu ama insan deillerdi. Konuşmaya çalışırsında sana cevap vermez gözleri kaymış gibiydi zambi gibide deil insan gibide deil saldırıyolardı onlardan kaçmaya çalışıyodum bayabi peşimden koşturdular aman hiç kimse böle rüya görmesin çok kötüydü
bende iğrenç bi rüya gördüm böyle iğrençti anlatmak istemiyorum çünkü çok etkilendim ama çok kötüydü..
Bir kabus haftasındayız galiba
Bir kabus haftasındayız galiba
Banada öle geliyor artık şu son 3 gündür ıiığı açıyorum yaww bu gecede bi kadın peşimdeydi bıktım haa
benim bi rüyamda kardeşim bi şekilde hapse giriyodu sonra ben de onu kurtarmak için 2000 dolar çaldığımı söyleyip (aslında çalmamıştım) ben de hapse giriyodum hapishanenin gardiyanları okuldaki hocalardı xD neyse işte sonra kaçıyoduk nasıl die sorarsanız ben kurbağalama yüzme stilinde uçup kardeşimi de yanımda götürüyodum xD sonra işte bayağı bir uzaklaşıyorduk evin yanına geliyoduk bu arada gardiyanlar (öğretmenler) ve annem de bizi arıyodu daha sonra kardeşim vicdan azabından geri dönüyodu ben de odama geliyodum sonra annemler beni buluyolardı ben de penceremden atlayıp uçuyodum ağlayarak orda uyandım
prenses-usagi- Acemi Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
prenses-usagi demiş ki:benim bi rüyamda kardeşim bi şekilde hapse giriyodu sonra ben de onu kurtarmak için 2000 dolar çaldığımı söyleyip (aslında çalmamıştım) ben de hapse giriyodum hapishanenin gardiyanları okuldaki hocalardı xD neyse işte sonra kaçıyoduk nasıl die sorarsanız ben kurbağalama yüzme stilinde uçup kardeşimi de yanımda götürüyodum xD sonra işte bayağı bir uzaklaşıyorduk evin yanına geliyoduk bu arada gardiyanlar (öğretmenler) ve annem de bizi arıyodu daha sonra kardeşim vicdan azabından geri dönüyodu ben de odama geliyodum sonra annemler beni buluyolardı ben de penceremden atlayıp uçuyodum ağlayarak orda uyandım
Sen Prison Break izliyosun galiba ^^'''
3 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
3 sayfadaki 4 sayfası