Wolf's Rain
4 posters
Anime&Manga Fan :: Anime :: Anime
1 sayfadaki 1 sayfası
Wolf's Rain
Efsaneler kurtların dünyanın sonunda ki cenneti bildiğini söylemektedir. Ancak esrarengiz yaratıklar olan kurtların nesilleri 200 yıl önce tükenmiştir. Ama bu doğru değildir. Kurtlar kendilerini insan kılığına sokmayı öğrenmiştir ve bu sayede kurtlar şehirlerde 200 yıldır yaşamaktadırlar.
Wolf's Rain; Kiba adında ki kurdun, kurt formunda şehre gelmesiyle ve Tsume ile karşılaşmasıyla başlamaktadır. Daha sonra katılan Toboe ve Hige ile birlikte "çiçeğin" kokusunu takip ederek cenneti bulmaya çalışmalarını konu almaktadır.
Kategori: Aksiyon, Drama, Fantazi, Gizem
Bölüm Sayısı: 26
-alıntı-
Favorilerimden biridir ve gerçekten süper bi anime, izlemenizi tavsiye ederim
NaKaHaRa- Anime Fanı
Lakap : Balcadısı / NaKaHaRa
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Geri: Wolf's Rain
Ay bunu izliyordum ağır ağır sonra bir şey oldu bıraktım 12. bölümde bir daha daa başlayamadım. sonra da böyle nette gezinirken sonunu öğrendim O_o
en çok hoşuma giden şey konversleri normalde hiç sevmem ama çizim olarak görmek çok hoş geldi.
en çok hoşuma giden şey konversleri normalde hiç sevmem ama çizim olarak görmek çok hoş geldi.
Mss. Pretty Queen- Acemi Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Ben kışın öylesine izlemeye başlamıştım.üç bölüm izledikten sonra ara verdim kaldı.Ama üç gündür torentten bölümlerini indiriyorum.Tr alt yazısıda var serinin.
CHOBiTS- Acemi Anime Fanı
İş/Hobiler : Anime izlemek,Anime OST dinlemek
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
oh be sonunda yorum geldi ^^ izleyin bence pişman olmıcaksınız
son bölümleri gözlerimi doldurdu
kurtları çok seviyorum ben yha, en sevdiğim hayvan , hem Türk'lüğün simgesi ,hem bu animeyle sevgim daha daha bi arttı
<Toboe X Tsume> bu ikiliye bayılıyorum <3 ^___^
son bölümleri gözlerimi doldurdu
kurtları çok seviyorum ben yha, en sevdiğim hayvan , hem Türk'lüğün simgesi ,hem bu animeyle sevgim daha daha bi arttı
<Toboe X Tsume> bu ikiliye bayılıyorum <3 ^___^
NaKaHaRa- Anime Fanı
Lakap : Balcadısı / NaKaHaRa
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
müthiş kelimesinin az kalacağı bir animedir kendisi... duygusallıkta üzerine tanımam... ben şahsen çoğu bölümde ağladım... heleki son bölümde... izlenmesi gereken animelerden hele de tr altyazısıda var kaçırmayın...
misuteri-chan- Acemi Anime Fanı
Lakap : misu-misu
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Seriyi gecenlerde bitirdim ve cok begendigimi itiraf etmek yanlışta olmaz.Özellikle Kiba ve Blue karakterelrinin cizimleri cok karizma.Seriyi izlerken hem eglenip hemde duygulanabiliyorsunuz.Seri 26 bölüm itibariyle fazla duygusal sayılmaz ama 4 bölümlük ova son derece yıpratıcı bir dram içeriyordu.Sevdigimiz bütün karakterleri bu şekillerde görmek zor olur izleyici için.Seride fazla bir romantizm yok her seride mutlaka arasamda bu seride pek hissetirmedi kendini.Ama yine verdikleride oldukça eglenceliydi.Blue/Hige ilişkisinin daha uzun yer verilemsinin isterdim.Aynı sekilde Cher ve Hugg ilişkiside güzeldi.Ama bunlar seri akışı içerisinde cok arka planda kalıyorlardı.Sonuç olarak Biz Türklerin Yratılış ve Türeyiş destanına oldukça benzeyen bir konudan yola cıkılarak hazırlanmış etkileyici bir yapım.
CHOBiTS- Acemi Anime Fanı
İş/Hobiler : Anime izlemek,Anime OST dinlemek
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Anime&Manga Fan :: Anime :: Anime
1 sayfadaki 1 sayfası