Anime&Manga Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Azumanga Daioh

2 posters

Azumanga Daioh Empty Azumanga Daioh

Mesaj tarafından NaKaHaRa C.tesi 23 Ağus. - 18:45:54

Azumanga Daioh 247-kapakresmi
Tür:Komedi, okul
Bölüm Sayısı: 26+2
Tanıtım:

Pek alışık olunmayan karakterleriyle 6 farklı liseli genç ve onların bu değişikliklerini pek de aratmayan öğretmenlerinin, komik ve eğlendiren manga uyarlaması. Dehası yüzünden 10 yaşında liseye geçen Chiyo; cool görünümüne hiç de uymayan kişiliği ile hayvan tutkunu Sakaki; diyet ve kilolarıyla başı dertte olan gözlüklü Yomi; deli fişek ve de hiçbir şey için aklını kullanma zahmetine girmeyen Tomo; sportif, diğerlerine göre daha normal olan ama zekası Tomo ile aynı kulvarda koşan Kagura ve gruba Osaka’dan katılan yavaş + esneme dünya şampiyonu Ayumu – Osaka ile kabuğuna sığmayan nerden baksanız öğretmene benzemeyen İngilizce öğretmeni Yukari ile liseden beri beraber olan gayet normal bir beden eğitimi öğretmeni Minamo – Nyamo’nun kahkaha tufanı maceralarını keyifle izleyeceksiniz.

Azumanga Daioh 247-4
Azumanga Daioh 247-5
Azumanga Daioh 247-3
Azumanga Daioh 247-1

Alıntı

Daha bitirmedim ama çok harika bi anime , Osaka-san'na kopuyorum Azumanga Daioh 376805 Favori karakterim Azumanga Daioh 792237 komedi sevenler için ideal bence Azumanga Daioh 158364
NaKaHaRa
NaKaHaRa
Anime Fanı
Anime Fanı

Kadın Mesaj Sayısı : 279
Lakap : Balcadısı / NaKaHaRa
Rep Puanı :
Azumanga Daioh Left_bar_bleue12 / 10012 / 100Azumanga Daioh Right_bar_bleue

Ceza Puanı :
Azumanga Daioh Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Azumanga Daioh Right_bar_bleue

Azumanga Daioh Empty Geri: Azumanga Daioh

Mesaj tarafından akain Salı 18 Kas. - 18:58:28

bak yaww bu animeyi cidden merak ediyorum Azumanga Daioh 621543 izlicem bi gün ama ne zaman şu tatil bi gelse Very Happy
akain
akain
Moderatör

Kadın Mesaj Sayısı : 58
İş/Hobiler : web master,Photosohp,Flash,P.C,P.F..Japonca ile herşey,anime ve manga ile herşey...
Lakap : akai,akain
Rep Puanı :
Azumanga Daioh Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Azumanga Daioh Right_bar_bleue

Ceza Puanı :
Azumanga Daioh Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Azumanga Daioh Right_bar_bleue

http://animeforum.an.funpic.org/forum/