Avril Lavigne Fan Sitesi
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Avril Lavigne Fan Sitesi
Ünlü şarkıcı Avril Lavigne'nin fan sitesine üye olmak isteyenler bu adrese tıklasın www.avril-fanclub.forumotion.com
Eğer Avril'i sevmiyorsanız bile kendi sevdiğiiz bir sarkıcıyıda tanıtabilirsiniz^^
Eğer Avril'i sevmiyorsanız bile kendi sevdiğiiz bir sarkıcıyıda tanıtabilirsiniz^^
Geri: Avril Lavigne Fan Sitesi
siten gerçektende güzel olmuşta ben o kdr fazla avril fanı deilim sadece şarkılarını seviorum
bende güzel kız hoş kız ama bnede fanı diilim bazı şarkularını ama çook beeyeniorumm
Gerçekten çok hoş bir site olmuş fakat bence reklamları kaldır ben şahsen reklamları siteden kaldırdım sende kaldırsan gerçekten güzel bir site olur
Avrıl hanım eskıden bır punk kralıcesıydı sımdı ortalık soytarısı oldu ne yazıkkı bır punk olarka bunu uzulerek soyluyorum eskı albumlerı ıle sımdkı albumu yanyana getırlemez bıle oda sımardı ve populer kulture yenıldı parıs hıltonla takılmaya devam etsın ıslerınde basarılar dılıyorum.Sitede ıdare eder xD
Zax- Acemi Anime Fanı
İş/Hobiler : Ortalıgın ıcıne etmek..
Lakap : Zax
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
evet arkandayım zax ne kadar doru suledın yazamadıklarımı yazıya dokemediklerimi sulemissin walla teprik edıom seni :b):
1 sayfadaki 1 sayfası