herkese selam
+5
Sewimlİ_HırsıZ
Blood+
HaYaLiMjeanne
dowaa
baris777777
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
herkese selam
herkese selam ismim barış izmirliyim 22 yaşındayım ege eczacılıkta okuyorum ve yaklaşık 1 yıldır shoujo no sekai çeviri grubu üyesiyim. sitenizi takipçimiz dowaa'nın başka bir forumdaki profiline bakarken rastgele gördüm ve açıkçası hiç görüp duymadığım bir site olduğu için şaşırdım. güzel içten bir foruma benziyor ama biraz tanıtıma ihtiyacınız var sanırım. neyse.
sevdiğim animeler school rumble, special A, ouran high school host club, death note, great teacher onizuka, hajime no ippo... daha çok komedi türünü seviyorum. manga çeviri grubunda olduğum halde çok fazla manga okuyan biri değilim, ancak kendi çevirdiğim mangaları okumaya vaktim var. voleybol oynamayı, japon-kore filmleri izlemeyi seviyorum.
söylemeden edemiycem sitedeki ifadeler çok şirin. bunlar favorilerim
sevdiğim animeler school rumble, special A, ouran high school host club, death note, great teacher onizuka, hajime no ippo... daha çok komedi türünü seviyorum. manga çeviri grubunda olduğum halde çok fazla manga okuyan biri değilim, ancak kendi çevirdiğim mangaları okumaya vaktim var. voleybol oynamayı, japon-kore filmleri izlemeyi seviyorum.
söylemeden edemiycem sitedeki ifadeler çok şirin. bunlar favorilerim
Geri: herkese selam
Hoşgeldinn^^..
Kendini mükemmel tanıtmışsın :(_):
Evet ben sizin çeviri grubunuzu biliyorum ve ilgiyle takip ediyorum
Ve special a yı izleyen bir başkası daha ilk animemi onla açtım ve sizin saenizde ilk 3 bölümü izledim 4 ve 5 te var Evet sende bendensin diyorum ABİCİMM^^
Bir kez daha hoşgeldin umarım iyi vakit geçirisinn
Kendini mükemmel tanıtmışsın :(_):
Evet ben sizin çeviri grubunuzu biliyorum ve ilgiyle takip ediyorum
Ve special a yı izleyen bir başkası daha ilk animemi onla açtım ve sizin saenizde ilk 3 bölümü izledim 4 ve 5 te var Evet sende bendensin diyorum ABİCİMM^^
Bir kez daha hoşgeldin umarım iyi vakit geçirisinn
çok sağol ya :(_): sitemize o kadar güzel yorumlar yazıyosun ki grupça içimizden birinin akrabası olduğunu düşünmeye başladık :[lol]: S.A biraz yavaş gidiyor olabilir ama yarım bırakmıcaz hiç merak etme.
Ayy bu benim için çok büyük bir iltifat
Yaşasınn çok mutlu oldum..:kiss:
Yaşasınn çok mutlu oldum..:kiss:
- Spoiler:
- Bu arada S.A da Megumi seni yoruyomuş..:( Çok üzdü beni Meegumi ama alışmışsın bunun için çok saol yaa
hoş geldin ii eğlenceler
bencede ifadeler mükemmel yaww
bencede ifadeler mükemmel yaww
HaYaLiMjeanne- Yavaş Yavaş Gelişiyorum
İş/Hobiler : kkjjjjjjjj animeler manga falan işte...
Lakap : tanışma bölümüne yazdım :D
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
hoşgeldin ii eğlenceler
NaKaHaRa- Anime Fanı
Lakap : Balcadısı / NaKaHaRa
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
ben de hoş geldin diyeyim evet ya maalesef insanın çeviriydi şuydu buydu derken manga okuyup anime izlemeye vakti kalmıyor. bkz: 1 senedir anime izleyip manga okumayan kuin :[cry]:
Mss. Pretty Queen- Acemi Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Mss. Pretty Queen demiş ki:ben de hoş geldin diyeyim evet ya maalesef insanın çeviriydi şuydu buydu derken manga okuyup anime izlemeye vakti kalmıyor. bkz: 1 senedir anime izleyip manga okumayan kuin :[cry]:
Ama bence sizin ki daha büyük emek yaa sizin sayenizde herkes türkçe izleyebiliyor okuyabiliyor vallaha ben bu sene ingilizce düzelltikten sonra ünide japonca kursuna gitcem Eğer o zamanda hala çeviriyo olursanız.. :O__o: bende gelcemm :(_): İmkansınları istemekte üstüme yoktur yani :[lol]:
muhahhaa senden önce ben sana hoşgeldin diyorum işte HIH Beraber bu forum da da iyi vakit geçirelim barış... Hadi hep beraber forumlamaya ...
misuteri-chan- Acemi Anime Fanı
Lakap : misu-misu
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
1 sayfadaki 1 sayfası