Misu da geldi... :D
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Misu da geldi... :D
Kuin'im gelmiş, Barış'ım gelmiş ben olmadan olmaz demi? Adım Gizem, 21 yaşındayım, İzmir'liyim... Başıboş öğrencilik yapmakla meşgulüm şu aralar... Barış sayesinde Shoujo No Sekai grubuna katıldım... sağolsun var olsun... neyse... seviğim animeler Bleach, Rave Master, Ouran High School Host Club, Darker Than Black, Lovely Complex, D.Gray Man, Inuyasha (daha fazla yazarsam sayfa dolacak :O__o: ) Mangalarım ise; Vampire Knight, Fairy Tail, Bleach, Rave Master, Death Note... vs. vs. vs. yani anlayacağınız bir shoujo grubunda olmam rağmen tam bir shounenciyim :[lol]: Ayrıca Final Fantasy oyunlarına bayılırım ki şu aralar 6. kez Final Fantsy 12 oynuyorum Başka bir şey yok sanırım ... Bekle beni forum ben geliyorum!!! :b):
misuteri-chan- Acemi Anime Fanı
Lakap : misu-misu
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Geri: Misu da geldi... :D
hoş geldin^^ farkettiyseniz birer tane shoujo seviyor anime olarak da manga olarak da aslında o bir shounenci sanırım takım tamamlandı
Mss. Pretty Queen- Acemi Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Yaşasııınn misuteri-chan geldi herkes tamamlandı
Valla ne yazacağımı şaşırdım izlediğin animelerde bi tek ouranı biliyorum Mangalardada Vampire Knight ve death note biliyorum :S: Cahillihime ver ]yeni animeciyimde ondan dedim cahillik diye [
Hoşgeldin burda iyi vakit geçireceğinden eminim^^misuteri-chan
Valla ne yazacağımı şaşırdım izlediğin animelerde bi tek ouranı biliyorum Mangalardada Vampire Knight ve death note biliyorum :S: Cahillihime ver ]yeni animeciyimde ondan dedim cahillik diye [
Hoşgeldin burda iyi vakit geçireceğinden eminim^^misuteri-chan
- Spoiler:
- sana ne diycem ben yaa ABİCİM^^ BAŞKANIMM^^ [ABİCİMM^^im başkanı benimde başkanım :S: ee sana ne diycem bakalım
Hoşgeldin.Sonunda sitenin yaş ortalamsını artıracak başka üyelerde görmek güzel.
CHOBiTS- Acemi Anime Fanı
İş/Hobiler : Anime izlemek,Anime OST dinlemek
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
CHOBiTS demiş ki:Hoşgeldin.Sonunda sitenin yaş ortalamsını artıracak başka üyelerde görmek güzel.
Evet getirdim yalnız kalmayasın diye
Daha dorusu ABİCİMM^^ getirdi
misu ya ablacım desen iyi olur
Mss. Pretty Queen- Acemi Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Hımm iyi o zaman her ne kadar ablam olsada bi dende daha :S:
Tekrardan hoşgeldin ABLAM^^
Tekrardan hoşgeldin ABLAM^^
1 sayfadaki 1 sayfası