Anime'nin Çizgifilmlerden Farkı
5 posters
Anime&Manga Fan :: Anime :: Anime Yardım
1 sayfadaki 1 sayfası
Anime'nin Çizgifilmlerden Farkı
ANİMENİN ÇİZGİFİLMLERDEN FARKI
Animeler normalde insanların anladığı şekilde çizgi filmler değillerdir. Çizgi film denilince insanların ilk aklına gelen Bugs Bunny, Tweety, Scooby Doo gibi çocuk zekasındaki animasyonlardır. Halbuki animeler her yaştan insan için yapılır ve gerçek hayatta olan veya olmayan hemen her şey onun konusu olabilir. Çizimleri çok farklı ve etkileyicidir. Hatta Japonya'da Prime Time denilen izlenme aralığına konan milyonlarca kişinin izlediği animeler de bulunmaktadır. Bazı animenlerin içerisinde çeşitli derecelerde cinsellik öğeleri de bulunmaktadır. Küçük izleyicilerin anlamayacağı sadece yetişkinlerin sezebileceği yapımlardır.
Kaynak: Vikipedi
Animeler normalde insanların anladığı şekilde çizgi filmler değillerdir. Çizgi film denilince insanların ilk aklına gelen Bugs Bunny, Tweety, Scooby Doo gibi çocuk zekasındaki animasyonlardır. Halbuki animeler her yaştan insan için yapılır ve gerçek hayatta olan veya olmayan hemen her şey onun konusu olabilir. Çizimleri çok farklı ve etkileyicidir. Hatta Japonya'da Prime Time denilen izlenme aralığına konan milyonlarca kişinin izlediği animeler de bulunmaktadır. Bazı animenlerin içerisinde çeşitli derecelerde cinsellik öğeleri de bulunmaktadır. Küçük izleyicilerin anlamayacağı sadece yetişkinlerin sezebileceği yapımlardır.
Kaynak: Vikipedi
Geri: Anime'nin Çizgifilmlerden Farkı
bilgi için saol.Anime izlemeye 1993 yılında başlamıştım.Tele onda transformers izlemiştim.Bide anime degil ama onla beraber beverly Hillstw gösteriliyordu.ama anime askını bana yaşatan ve cizgi filmlerle aradaki farkı kavrattıran 1996 da Wedding
Peach adlı seri oldu.Anime kavramını ögrenmem ise 2003 yılında oldu.AGT sayesinde ögrendim.
Peach adlı seri oldu.Anime kavramını ögrenmem ise 2003 yılında oldu.AGT sayesinde ögrendim.
CHOBiTS- Acemi Anime Fanı
İş/Hobiler : Anime izlemek,Anime OST dinlemek
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Peki bu söylemleri ele alırsan, Avatar'ın anime olmamasını nasıl açıklayacaksın
Airanka- Acemi Anime Fanı
İş/Hobiler : Capoeira ve Snowboard... tek geçerim :) yoksa çift mi ?
Lakap : Anka (Gerçek ismim lakap zannedilmekte olduğu için...)
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
ona bakılırsa team galaxy adlı çizfi filmin anime olması lazımdı ama değil değil miAiranka demiş ki:Peki bu söylemleri ele alırsan, Avatar'ın anime olmamasını nasıl açıklayacaksın
BlackBlood;- Acemi Anime Fanı
İş/Hobiler : gevezelik,alışveriş,göz kalemleri xD ve müzikler
Lakap : Nana
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
BlackBlood; demiş ki:
ona bakılırsa team galaxy adlı çizfi filmin anime olması lazımdı ama değil değil mi
Onu da sen açıkla
Airanka- Acemi Anime Fanı
İş/Hobiler : Capoeira ve Snowboard... tek geçerim :) yoksa çift mi ?
Lakap : Anka (Gerçek ismim lakap zannedilmekte olduğu için...)
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Anime&Manga Fan :: Anime :: Anime Yardım
1 sayfadaki 1 sayfası