Logo ve Arkaplan Yarışması
+8
Kontes_Harriet
Makoto KİNO
usagi-tsukino
dowaa
Blood+
NaKaHaRa
shinigami_24
Rena
12 posters
Anime&Manga Fan :: Eğlence :: Yarışmalar
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Logo ve Arkaplan Yarışması
Sitedeki üyeler arasında logo ve arkaplan yarışması başlayacaktır. Kendi yaptığınız logo ve arkaplanlarla bu yarışmaya katılabilirsiniz.
Logonun boyutu 760x200 olmak zorundadır. Arkaplanın boyutunu istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Logo ve arkaplanlar anime veya manga resimleriyle ilgili olmak zorundadır. Yarışmaya katılacak üyeler bu başlığın altında katılacaklarına dair bir mesaj yazsınlar daha sonra yarışma başlığı açılacaktır.
Yarışmaya katılacak üyeler:
Logonun boyutu 760x200 olmak zorundadır. Arkaplanın boyutunu istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Logo ve arkaplanlar anime veya manga resimleriyle ilgili olmak zorundadır. Yarışmaya katılacak üyeler bu başlığın altında katılacaklarına dair bir mesaj yazsınlar daha sonra yarışma başlığı açılacaktır.
Yarışmaya katılacak üyeler:
- Spoiler:
- NaKaHaRa
Alara_usagi
Kontes_Harriet
usagi-tsukino
Makoto KİNO
sailormoon-usagi
En son rena tarafından Perş. 2 Ekim - 19:20:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Geri: Logo ve Arkaplan Yarışması
güsel bir yarışma derslerden vakit bulur ve photoshopu pc me yüklersem katılmayı düşünüyorum : ). şimdiden herkese başarılar.
shinigami_24- Acemi Anime Fanı
İş/Hobiler : shinigami/ resim-anime-manga
Lakap : shini/shiniess
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
ben katılmak istiyorum
katılacak arkadaşlara başarılar
katılacak arkadaşlara başarılar
NaKaHaRa- Anime Fanı
Lakap : Balcadısı / NaKaHaRa
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Blood+ demiş ki:bnde katılmak isterdim ama adminler katılamıor
Hehe yaşasınn hhala indirmedim o mereti
bende de yok o meretten (photo shop) dandik bi foto düzenleyiciden yapıyorum xD
NaKaHaRa- Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Bende mi katılsam acaba o_O
bende katılıyorumm XD
bende katılıyorumm XD
usagi-tsukino- Acemi Anime Fanı
İş/Hobiler : Öğrenci (Maalesef -___-'') Kitap okumak Hayvanlar alemi DERs çalışmakk XD
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
oh bee sonunda biri katıldı xD ama 2 kişiyle olmaz bu daha fazla katılım gerek
başarılar "usagi-tsukino"
başarılar "usagi-tsukino"
NaKaHaRa- Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
zaten 2 kişi yokki farkındaysan katılan üyelerde 4 üye var :O__o: daha dikkatlice bak
uuhh uhh pardon direk mesajlara baktığım için görmemişim ^__^''
NaKaHaRa- Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Teşekkürler NaKaHaRa =)
Yarışmaa ne zaman başlıcak ?
Yarışmaa ne zaman başlıcak ?
İş/Hobiler : Öğrenci (Maalesef -___-'') Kitap okumak Hayvanlar alemi DERs çalışmakk XD
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
başlayalımda bu yarışma 4 kişiyle başlayamazki :S 1 kişi daha gelse o zmn başlar
Koyduğumuza ve koyucağımıza pişman ettiniz..sadece eğlence amaçlı yapılmış bişey sanki biz sizi yiğcez işte güzel değil diye yaa gerçekten çok sinirlendim şu an biz adminler olarak o kadar uğraşıyoruz siz tenezzül edip gelip bakmıyosunuz bile teşekkür ediyorum..Biz bu yarışma bitsin daha neler koycaz diye düşünüyoruz ama siz kendinize güvenipte giremiyosunuz eğlenceli bir yarışmaya pess valla ne diyim pes
dowaa demiş ki:Koyduğumuza ve koyucağımıza pişman ettiniz..sadece eğlence amaçlı yapılmış bişey sanki biz sizi yiğcez işte güzel değil diye yaa gerçekten çok sinirlendim şu an biz adminler olarak o kadar uğraşıyoruz siz tenezzül edip gelip bakmıyosunuz bile teşekkür ediyorum..Biz bu yarışma bitsin daha neler koycaz diye düşünüyoruz ama siz kendinize güvenipte giremiyosunuz eğlenceli bir yarışmaya pess valla ne diyim pes
ne o katılmayan üyeleri dövücekmisin dowaa :O__o: ama yinede doğru sölemişsin :kiss: sana katılıorum bi kişinin daha katılması lazım ancak öle başlar bu yarışma 4 kişiyle olmaz :S:
dowaa demiş ki:Koyduğumuza ve koyucağımıza pişman ettiniz..sadece eğlence amaçlı yapılmış bişey sanki biz sizi yiğcez işte güzel değil diye yaa gerçekten çok sinirlendim şu an biz adminler olarak o kadar uğraşıyoruz siz tenezzül edip gelip bakmıyosunuz bile teşekkür ediyorum..Biz bu yarışma bitsin daha neler koycaz diye düşünüyoruz ama siz kendinize güvenipte giremiyosunuz eğlenceli bir yarışmaya pess valla ne diyim pes
çok doğru sölemişsin sitedeki üyelerimiz biraz sitenin büyümesi için bize yardım etseler böle sorunlar hiç yaşanmıcak neyse son bir üye bekliyoruz yarışma için lütfen ama lütfen bir üye gelsin yha
hadi bir de ben geliğim yalnız ben sadece logo yapabilirim olur mu :[cry]: olmazsa kafayı yerim
Makoto KİNO- Acemi Anime Fanı
İş/Hobiler : kitap okumak,hayal kurmak,manga okumak,anime izlemek ve arkadaşlarımla alışverişe çıkmak XD
Lakap : Misa-chan
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
logo yapabiliyorsan arka planıda rahtlıkla yapabilirsin =)
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
bencede logo yapabiliosan arkaplanda yapabilirsin eğr katılmak istiyorsan katılanların listesine senide ekliyim
katılıcam tabiii ama arka plan nasıl yapılıyo kısa bir şekilde anlatabilirmisiniz
İş/Hobiler : kitap okumak,hayal kurmak,manga okumak,anime izlemek ve arkadaşlarımla alışverişe çıkmak XD
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Hani resim bulup yaıyorsun yaa logoyu biz genelde arka plana resim koyarız ama siz tabiki bunları düzgünce güzel şeyler ekleyebilirsiniz sizin seçiminiz ;)
haaa yani logoya uygun resim buluyorsun üstüne hiç değişiklik yapmadan koysak olurmu :(_):dowaa demiş ki:Hani resim bulup yaıyorsun yaa logoyu biz genelde arka plana resim koyarız ama siz tabiki bunları düzgünce güzel şeyler ekleyebilirsiniz sizin seçiminiz ;)
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Anime&Manga Fan :: Eğlence :: Yarışmalar
1 sayfadaki 2 sayfası