sıkılan üyeler buraya 2
+6
Kontes_Harriet
Blood+
Sailor Maron
lucifers_angel
usagi-tsukino
dowaa
10 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: sıkılan üyeler buraya 2
valla herşeyi emo ve gotic dükkani açardım kendime villa en son model spor araaba
lucyboy7- Acemi Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
soru sorulmamış o yüzden bşi diyemiyorum en çok neyin olmasını isterdin ??
miyuka mitsukuri- Acemi Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
gitarımın xD gitarım 2 haftadır yok ühühüüh
dünyada en çok sevdiğin yada sevebileceğin birşey???
dünyada en çok sevdiğin yada sevebileceğin birşey???
pasta XD peki en çok nereyi gezip görmek istersin ??
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
japonya ^^
evet süper sorulardan biri daha ve güzin ablanın dönüşü xD
Diyelim ki 10 senelik arkadaşların var....Senin dolaştığın grupta senle beraber toplam 2 kız 2 erkek var.Çocukların tamamen adları sallıyorum...Erkeklerin adı: Cem ve Berk olsun...Kızların adı: Deniz ve alttaki üye kimse....10 senenin sonunda hepiniz farklı yerlere gideceksiniz ama son 1 ayınızı sırf arkadaşlarınla geçiriyorsun...Gitmeye son 2 hafta kala ...Sen Cem*e aşık oluyorsun..Ama en yakın arkadaşında Deniz*de Cem*e aşık...Berk*te sana aşık...Cem*de kime aşık olduğunu bilmiyorsunuz....Bu sonuca göre sen en iyi arkadaşın için aşkından vaz mı geçersin yoksa sonuna kadar onu severmisin?
[Bunu biraz kıza göre yapmış gibi oldum.Eğer soruyu cevaplayacak kişi erkek olursa onu erkeğe göre uyarlayıp öyle bir cevabı yazsın]
evet süper sorulardan biri daha ve güzin ablanın dönüşü xD
Diyelim ki 10 senelik arkadaşların var....Senin dolaştığın grupta senle beraber toplam 2 kız 2 erkek var.Çocukların tamamen adları sallıyorum...Erkeklerin adı: Cem ve Berk olsun...Kızların adı: Deniz ve alttaki üye kimse....10 senenin sonunda hepiniz farklı yerlere gideceksiniz ama son 1 ayınızı sırf arkadaşlarınla geçiriyorsun...Gitmeye son 2 hafta kala ...Sen Cem*e aşık oluyorsun..Ama en yakın arkadaşında Deniz*de Cem*e aşık...Berk*te sana aşık...Cem*de kime aşık olduğunu bilmiyorsunuz....Bu sonuca göre sen en iyi arkadaşın için aşkından vaz mı geçersin yoksa sonuna kadar onu severmisin?
[Bunu biraz kıza göre yapmış gibi oldum.Eğer soruyu cevaplayacak kişi erkek olursa onu erkeğe göre uyarlayıp öyle bir cevabı yazsın]
:O__o: one halmiş yahu resmen arap saçına dönmüş ortalık bu ona aşık ben birine o başka birine başka biride başka birine hem neyse sanırsam aradan çekilirdim %90 ihtimal (^^'' lütfen bidaha bu kadar karışık bir soru sormayalım nevrim döndü resmen brezilya dizilerinden beter olmuş ortalık neyse)peki hım bir arkadaşına bir kusurunu söylemek istiyorsun ama bunu onu kırmadan nasıl başarıcağını bilmiyosun naparsın ??
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Açık sözlü biriyimdir lök diye söylerim zaten benim herkes ne kadar pişkin olduğumu bilir xD ondan beni rahatsız etmeden lök diye söylerim bazıları tımaz bile beni (şaka yaptığımı bile sanlar oldu o_Ô)
Yarın edebiyat sınavın var ama senin bugün haberin oldu ne yaparsın o_Ô (bugün ki dramım xD)
Yarın edebiyat sınavın var ama senin bugün haberin oldu ne yaparsın o_Ô (bugün ki dramım xD)
XD direk kitaba deftere sarılır iyice tüm bilgileri anlayana kadar kitaptan başımı kaldırmm gerekirse 1 saatlik ukuyla okula giderim ama ytinede o dersten 4 ten aşağı not almam(ki edebiyata hiç çalışmama aama genelde 4 den aşğı almam XD ne hikmetse)
peki soru bugğn bir sınavın var ama sen unuttun ve okula gitmedin naparsın??
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
- Spoiler:
aynen şu an onu yaptım çalışcam şimdi ödev yapıyorum xDmiyuka mitsukuri demiş ki:XD direk kitaba deftere sarılır iyice tüm bilgileri anlayana kadar kitaptan başımı kaldırmm gerekirse 1 saatlik ukuyla okula giderim ama ytinede o dersten 4 ten aşağı not almam(ki edebiyata hiç çalışmama aama genelde 4 den aşğı almam XD ne hikmetse)
Size şimdi yaşadığım şeyi paylaşayı alttaki üye naparsın soruyorum sana >_>
Diyleim siz Çanakkaleye gittiniz ve annenize çok güzel bi küllük aldınız ve annenizde bunu çok beğendi ancak sizin sakar anneniz onu kırdı nasıl bi tepki verirdinizz???
- Spoiler:
- Diyalog:
-Aa...
-Ne kırdın?
-Senin aldığın küllüğü...
*Çığlık... Gerisi sizin hayalinize bırakıyorum
XD valla ben direk bravo anne sakarlığında bu kadarı nasıl yaparsın yaha ben onu ne kadar beyenipte sana almıştım diye kısa bir şok yaşadıktan sonra sana inanamıyorum der sinirle odama giderdim.
peki soruyorum okula geç kaldınız öğretmen sınıfa girmiş bir ders beklemeye niyetlisiniz ama ir bakıyonuzki derste sandığınız hoca elinde bir sürü test arkanıza dikilmiş size kötü kötü bakıyo naparsınız o anki tepkiniz nolur??
peki soruyorum okula geç kaldınız öğretmen sınıfa girmiş bir ders beklemeye niyetlisiniz ama ir bakıyonuzki derste sandığınız hoca elinde bir sürü test arkanıza dikilmiş size kötü kötü bakıyo naparsınız o anki tepkiniz nolur??
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
hönk noluyo yaa ^^'''
sen bağırıyosun sınıfta xD müdür yardımcısı geldi sesin yüksek bi ayarda xD naparsın nasıl indirirsin o sesi xD (sık sık olur xD fikir verin xD)
sen bağırıyosun sınıfta xD müdür yardımcısı geldi sesin yüksek bi ayarda xD naparsın nasıl indirirsin o sesi xD (sık sık olur xD fikir verin xD)
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası