Anime&Manga Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

X (X-TV / X−エックス−)

2 posters

X   (X-TV / X−エックス−) Empty X (X-TV / X−エックス−)

Mesaj tarafından NaKaHaRa Paz 28 Eyl. - 12:56:04

X   (X-TV / X−エックス−) Ekkusu_logo

Tür:Aksiyon, Doğaüstü Güçler, Fantastik, Büyü
Bölüm sayısı:24

Tanıtım:

15 yaşındaki Kamui Shiro, 6 senelik bir aradan sonra Tokyo’ya geri döner. Amacı; ona ait kılıcı alıp Tokyo’yu terk etmektir. Planları umduğu gibi gitmez ve kılıç, çocukluk arkadaşları Fuuma ve Kotori’nin babasının rahipliğini yaptığı tapınaktan çalınır. Kılıcını geri almak ve sevdiği insanları korumak için Kamui bir karar vermek zorundadır. Ya Dünya’yı korumak için Cennetin Ejderi (Dragon of heaven) olmayı seçip Yedi Mühür’den (Seven Seals) biri olacak ya da Dünya üzerindeki medeniyetleşmeyi yok edip Dünya’nın ızdırabına son vermek için Dünya’nın Ejderi (Dragon of Earth) olmayı seçip Yedi Melek’ten (Seven Angels) biri olacaktır. Yeni binyılın eşiğinde Dünya’nın sonu için savaşan iki grup arasında kalan Kamui için karar vermek oldukça zor olacaktır.

Resimler:
X   (X-TV / X−エックス−) 205_XdeClamptvscreen01
X   (X-TV / X−エックス−) 205_XdeClamptvscreen06
X   (X-TV / X−エックス−) Kamui00
X   (X-TV / X−エックス−) Snapshot20050808104404zu8
X   (X-TV / X−エックス−) Karen

Alıntı: www.anime.gen.tr

Kendisi çok güzel bir animedir.Bazı yerleri sıkıyo ama bazen hiç ummadığın anda hiç ummadığın şeyler olabiliyor.(bkz: Sorata'ya olanlardan sonra şok geçirip evde ruh gibi dolandım öcü ) Kamui'nin kılıcına bayılıyorum süper bi tasarım koccaman X   (X-TV / X−エックス−) 916381

ve... opening'i ... çok seviyorum opening'ini içim kıpır kıpır oluyo X   (X-TV / X−エックス−) 963566

Spoiler:
NaKaHaRa
NaKaHaRa
Anime Fanı
Anime Fanı

Kadın Mesaj Sayısı : 279
Lakap : Balcadısı / NaKaHaRa
Rep Puanı :
X   (X-TV / X−エックス−) Left_bar_bleue12 / 10012 / 100X   (X-TV / X−エックス−) Right_bar_bleue

Ceza Puanı :
X   (X-TV / X−エックス−) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100X   (X-TV / X−エックス−) Right_bar_bleue

X   (X-TV / X−エックス−) Empty Geri: X (X-TV / X−エックス−)

Mesaj tarafından Blood+ Perş. 12 Şub. - 21:44:49

Paylaşım için teşekkürler X   (X-TV / X−エックス−) 850837
Blood+
Blood+
Admin

Kadın Mesaj Sayısı : 629
İş/Hobiler : anime/manga
Lakap : Bloo-Chan ,Bloo
Rep Puanı :
X   (X-TV / X−エックス−) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100X   (X-TV / X−エックス−) Right_bar_bleue

Ceza Puanı :
X   (X-TV / X−エックス−) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100X   (X-TV / X−エックス−) Right_bar_bleue

https://animemanga.catsboard.com