Şeker (çukulata =) ) Bayramınız Kutlu olsun ^^
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Şeker (çukulata =) ) Bayramınız Kutlu olsun ^^
Kenshin gibi onurlu bi hayatın, ecchi animelerdeki gibi hoş kız arkadaşların, hentailerdeki gibi güzel gecelerin her gün anime izlediğin güzel bir hayatın olsun mübarek ramazan bayramınız kutlu olsun!
Herkese hayırlı bayramlar :(_):
Evdeki çikolatalarımm..
Herkese hayırlı bayramlar :(_):
Evdeki çikolatalarımm..
Geri: Şeker (çukulata =) ) Bayramınız Kutlu olsun ^^
birazcık saçma bi bayram msjı olmuş dowaa saol seninde bayramı kutlu olsun bütün üyelerin bayramı kutlu olsun
bencede biraz saçma olmuş özellikle hentai sözcüğünün geçmesi sana hiç yakışmamış dowaa neyse senin ve tüm üyelerin bayramı kutlu olsun
bi yerden buldumda dedim animeli falan ondan koyayım dedim :O__o:
sapık biri için güzel bi mesaj ve asla amin demiceğim bişey ...
bu arada bayramnın adı Ramazan şeker değil yada çikolata , tahinli pekmez, elma şekeri değil RAMAZAN ismini doğru yazılmasını istiyorum çünkü geleneklerin göreneklerin isminin saçma bişeye değiştirilmesi hoş değil size bi şey demiyorum diğer yapanlarada tepkim büyük böyle bi güzel ortamda sorunda çıkarmam ama lütfen doğru yazalım bayramlarımızın ve özel günlerimizin adını !!
düşündüğün içinde teşekürler
bu arada bayramnın adı Ramazan şeker değil yada çikolata , tahinli pekmez, elma şekeri değil RAMAZAN ismini doğru yazılmasını istiyorum çünkü geleneklerin göreneklerin isminin saçma bişeye değiştirilmesi hoş değil size bi şey demiyorum diğer yapanlarada tepkim büyük böyle bi güzel ortamda sorunda çıkarmam ama lütfen doğru yazalım bayramlarımızın ve özel günlerimizin adını !!
düşündüğün içinde teşekürler
Hachiko- Acemi Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
1 sayfadaki 1 sayfası