.FİVE.
2 posters
Anime&Manga Fan :: Manga :: Manga
1 sayfadaki 1 sayfası
.FİVE.
Diğer Adları:Furukawa Shiori
Cilt Sayısı:24
Türü:Okul,Komedi,Romantik...
Hina Asau yeni bir yere taşınmıştır. Ve hayatında hiç arkadaşı olmadığından yeni arkadaşlar edinceğini düşünerek okuluna gider. Okula girdiğinde bir çift görür. Vehayal ederek devam eder. Sınıfa neşe içinde girer.Ancak o neşe bir kaç saniye sonra yerle bir olur. Çünkü sınıf full erkektir. Bir tane bile kız yoktur. Çünkü bu sınıf özel bi sınıftır. Başarılı olan kişilerin toplandığı bir sınıf Hina boynu bükükler gibi kendine sıra bakar. Tabi bütün erkelerde buraya gel yanıma gel der. Oda ne arkalarda bir kaç sıra görmüştür.
Hina içinden bir ohhhh çeker. Ancak oturduğu sıranın sahipli olduğunu beşli grup girince çakar.
Nao Arisawa, Kojirou Yauchi, Jun Tairaku, Takui Iwabuchi ve en önemlisi ilk günde gördüğü Toshi Shimizu karşısındadır. İlk başta pek anlaşamasalarda 5'li artık Hina'yı prensess olarak çağırılar. Ve sonraki olaylar Toshi Shimizu'ya dikkat lütfen sonraki bölümlerde Hina'yla arasında ne geçecek acep...
Ama şunu garanti veririm ki çok güleceğiniz bi anime " Hele Hina bi bölümde kahve içiyo " Yıkıyo ortalığı süper komedi bi anime ben sadece 14. bölüme gelebildim. Daha çokkk var Heee bide Royal Battle bölümü kaçmaz..
Geri: .FİVE.
Arkadaşım paylaşım için çok sağol da acaba tanıtım sana mı ait çünkü ona göre sana rep puanı vereceğim
Geri: .FİVE.
Tamam o zaman arkadaşım sana +2 rep puanı veriyorum Bu güzel tanıtım için ellleri sağlık
Anime&Manga Fan :: Manga :: Manga
1 sayfadaki 1 sayfası