Site Yenilenmesi
+2
dowaa
Blood+
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Site Yenilenmesi
Arkadaşlar sitemiz yenilenmiştir.Sitemizi daha da büyütmek için el ele çalışmaya devam
Geri: Site Yenilenmesi
Harika olmuş dostum yeeww...(inan unutulduğunu sandım yani =)))
Çok beyendimm yani ayyy burda zaman geçirmeyeli bayağı zaman oldu (inş. bi daha bu kadar uzun sürmez )
Çok beyendimm yani ayyy burda zaman geçirmeyeli bayağı zaman oldu (inş. bi daha bu kadar uzun sürmez )
yok ya artık üye sayısını arttırma zamanı geldi diye düşünüyorum üye bulmak lazım dowaa*cım
Evet biraz öyle oldu ama moderatörlerimizden bir haber yok hiç haberin varmı dowaa onlardan?
benimde yok ^^''' unuttular sitelerini xP
yalnız şimdiden söyliyeyim cumartesi günü ancak (kendi adıma konuşayım xD) katılabilirim...[malum biliyosun xD]
----o----o----
Etkinlik uzun zaamandan beri olmuyo ve ben etkinlik buldum üye sayımız artarsa eğer ( zor gibi geldi bana xP) yapılacak..!!duyuralım xDxP
yalnız şimdiden söyliyeyim cumartesi günü ancak (kendi adıma konuşayım xD) katılabilirim...[malum biliyosun xD]
----o----o----
Etkinlik uzun zaamandan beri olmuyo ve ben etkinlik buldum üye sayımız artarsa eğer ( zor gibi geldi bana xP) yapılacak..!!duyuralım xDxP
Yanlış siteye girdim zannettim
güzel olmuş geniş geniş bannere de bittim (Miharu'm) ellerinize sağlık <3
nete fazla giremiyorum artık malum okul, anca hafta sonları.. bi de kopamadığım bi oyunum var xD siteyi çok yanlız bıraktık be
güzel olmuş geniş geniş bannere de bittim (Miharu'm) ellerinize sağlık <3
nete fazla giremiyorum artık malum okul, anca hafta sonları.. bi de kopamadığım bi oyunum var xD siteyi çok yanlız bıraktık be
NaKaHaRa- Anime Fanı
Lakap : Balcadısı / NaKaHaRa
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
of siteye girdim dedim noldu site bi güzelleşmiş xD
ellerinize sağlık adminlerim xD
ellerinize sağlık adminlerim xD
xMizUx- Yavaş Yavaş Gelişiyorum
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Evet sizde bayağı bir şaşırmışsınız sitemizi beğendim ama banner değişimi olabilir pek beğenmedim bannerı xD
Evet arkadaşlar o zaman etkinlik olcak demektir *-*
bu sefere ben düzenliyeceğim *-* Haberiniz olsuın *-* arkadaşlarınız falan vcarsa çağırın bi eğlencesi olsun yoksa hiç eğlencesi olmaz *-* Kısacası azcık site aktif olsun istiyoruz ve sizinde yakın animeci arklarınız varsa buraya yönlendirirseniz seviniriz *-*
bu sefere ben düzenliyeceğim *-* Haberiniz olsuın *-* arkadaşlarınız falan vcarsa çağırın bi eğlencesi olsun yoksa hiç eğlencesi olmaz *-* Kısacası azcık site aktif olsun istiyoruz ve sizinde yakın animeci arklarınız varsa buraya yönlendirirseniz seviniriz *-*
Üssteki çubuk olayı(adı her neyse) sağlam olmuş.Site gayet bol pembeli ve koyu renkli olmuş.Ama biraz gözü yoruyor sanki...
Sonuç olarak elinize sağlık,emeğe saygı , + rep
Sonuç olarak elinize sağlık,emeğe saygı , + rep
Airanka- Acemi Anime Fanı
İş/Hobiler : Capoeira ve Snowboard... tek geçerim :) yoksa çift mi ?
Lakap : Anka (Gerçek ismim lakap zannedilmekte olduğu için...)
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Sağol Elimizden geldiğince siteyi daha iyi yapmaya çalışıyoruz ama işte online üye sayısı çok az üye sorununuda çözersek süper olucak...
1 sayfadaki 1 sayfası