YARDIM!!!!!!
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
YARDIM!!!!!!
BANA GAKUEN ALİCE ÇİZGİFİLMİNİN ENSON ÇIKAN 10 BÖLÜMÜNÜ ULABİLİRMİSİNİZ LÜTFEN ÇOL İSTİYORUM NE ZAMANDAN BERİ ARIYYUM AMA BULAMADIM
ABDULLLLLAH- Acemi Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Geri: YARDIM!!!!!!
Anime izleme siteleri var birsürü google'den ara bulursun. çokta zor birşey değil. Birde şunu da belirteyim, başlığı yanlış yere yazmışsın başlığı taşıyorum...^^
Abdullllah keşke bize kendini tanıtsaydın ilk önceABDULLLLLAH demiş ki:BANA GAKUEN ALİCE ÇİZGİFİLMİNİN ENSON ÇIKAN 10 BÖLÜMÜNÜ ULABİLİRMİSİNİZ LÜTFEN ÇOL İSTİYORUM NE ZAMANDAN BERİ ARIYYUM AMA BULAMADIM
tanıtması için hadi tanışalım bölümünde tanıtabilir bu başlık uygun değil sonuçta başlığın adında tanışma gibi bir şey yazmıyor ^^
İlk önce sitemize hoşgeldin keşke kendini bir tanıştırsaydın ama neyse...Daha küçük bir anime seversin küçük bir anime severi sitemizde görmek beni oldukça sevindirdi.Canım şunu söylemeliyimki şimdi ben sana 10.bölümü bulabilirim fakat bulduğum bölümde ingilizce altyazılı olur.Türkçe bulmak biraz zor olabilir.Eğer senin için uygunsa ingilizce altyazılı olanın adresinin verebilirim ^^ Birde bütün cümleni büyük harfle yazma neyse şimdilik küçüklüğüne bağlıyorum hatanı birdahaki sefere daha dikkatli olmanı dilerim.
ilk önece dedim rena-chan ^^dowaa demiş ki:Abdullllah keşke bize kendini tanıtsaydın ilk önceABDULLLLLAH demiş ki:BANA GAKUEN ALİCE ÇİZGİFİLMİNİN ENSON ÇIKAN 10 BÖLÜMÜNÜ ULABİLİRMİSİNİZ LÜTFEN ÇOL İSTİYORUM NE ZAMANDAN BERİ ARIYYUM AMA BULAMADIM
evet işte aslında onu dedim ilk bize kendini tanıtıp sonra bu başlığı açsaydı daha iyi olurdu demek istemiştimmm... :(_):rena demiş ki:tanıtması için hadi tanışalım bölümünde tanıtabilir bu başlık uygun değil sonuçta başlığın adında tanışma gibi bir şey yazmıyor ^^
1 sayfadaki 1 sayfası