2010 Japon Yılı...
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
2010 Japon Yılı...
Canım Türkiyem ,2010 yılını Japon Yılı ilan etmiş bulunmakta.Şans eseri katılmış bulunduğun bir Türk-Japon dostluk konserinde , İzmir Devlet Senfoni Orkestrası'nın onursal şefi Yashinao Osawa beyefendileri (az da olsa tanışmışlığımız var) , bu konu hakkında açıklamalar yaptı.Daha geniş çaplı kaynaklardan da baktım biraz .Japon bahçeleri yapılacakmış,konserler düzenlenecekmiş,falan filan...Tabi işin aslı siyasal,ekonomik olaylar.Kültürel olaylarda süslemeleri oluyore...
Büyük miktarda Japon turisti akınına uğranılacağı tahmin edilmekteymiş.Ayrıca Tokyo'dan mı bi yerlerden başka bir orkestra getirteceğinden bahsetmişti Yashinao-kun.Gerçi oraları pek duyamamıştım,şans eseri japonlara ayırtılmış koltuklardan birine yer bulmuşum kendime.Kimonolu teyzelerin saldırısına uğradım.İlginçtir berbat da olsa japonca bişiler söylemeye çalışırken,onlar da bana ingilizce bişiler söylemeye çalışıyodu,karşılıklı bolca saçmaladık.Sıcak kanlı insanlar ama Arigaaaato diye bağıran Türk vatandaşlarımız sayesinde bol bol güldüm de...
Büyük miktarda Japon turisti akınına uğranılacağı tahmin edilmekteymiş.Ayrıca Tokyo'dan mı bi yerlerden başka bir orkestra getirteceğinden bahsetmişti Yashinao-kun.Gerçi oraları pek duyamamıştım,şans eseri japonlara ayırtılmış koltuklardan birine yer bulmuşum kendime.Kimonolu teyzelerin saldırısına uğradım.İlginçtir berbat da olsa japonca bişiler söylemeye çalışırken,onlar da bana ingilizce bişiler söylemeye çalışıyodu,karşılıklı bolca saçmaladık.Sıcak kanlı insanlar ama Arigaaaato diye bağıran Türk vatandaşlarımız sayesinde bol bol güldüm de...
Airanka- Acemi Anime Fanı
İş/Hobiler : Capoeira ve Snowboard... tek geçerim :) yoksa çift mi ?
Lakap : Anka (Gerçek ismim lakap zannedilmekte olduğu için...)
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Geri: 2010 Japon Yılı...
Airanka demiş ki:....şans eseri japonlara ayırtılmış koltuklardan birine yer bulmuşum kendime.Kimonolu teyzelerin saldırısına uğradım.İlginçtir berbat da olsa japonca bişiler söylemeye çalışırken,onlar da bana ingilizce bişiler söylemeye çalışıyodu,karşılıklı bolca saçmaladık.Sıcak kanlı insanlar ama Arigaaaato diye bağıran Türk vatandaşlarımız sayesinde bol bol güldüm de...
Koptum ya buraya hmm ilginç bir bilgi sağol xD akşam akşam güldüm resmen
1 sayfadaki 1 sayfası