Anime&Manga Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2010 Japon Yılı...

2 posters

2010 Japon Yılı... Empty 2010 Japon Yılı...

Mesaj tarafından Airanka Paz 26 Nis. - 22:54:23

Canım Türkiyem ,2010 yılını Japon Yılı ilan etmiş bulunmakta.Şans eseri katılmış bulunduğun bir Türk-Japon dostluk konserinde , İzmir Devlet Senfoni Orkestrası'nın onursal şefi Yashinao Osawa beyefendileri (az da olsa tanışmışlığımız var) , bu konu hakkında açıklamalar yaptı.Daha geniş çaplı kaynaklardan da baktım biraz .Japon bahçeleri yapılacakmış,konserler düzenlenecekmiş,falan filan...Tabi işin aslı siyasal,ekonomik olaylar.Kültürel olaylarda süslemeleri oluyore...

Büyük miktarda Japon turisti akınına uğranılacağı tahmin edilmekteymiş.Ayrıca Tokyo'dan mı bi yerlerden başka bir orkestra getirteceğinden bahsetmişti Yashinao-kun.Gerçi oraları pek duyamamıştım,şans eseri japonlara ayırtılmış koltuklardan birine yer bulmuşum kendime.Kimonolu teyzelerin saldırısına uğradım.İlginçtir berbat da olsa japonca bişiler söylemeye çalışırken,onlar da bana ingilizce bişiler söylemeye çalışıyodu,karşılıklı bolca saçmaladık.Sıcak kanlı insanlar ama Very Happy Arigaaaato diye bağıran Türk vatandaşlarımız sayesinde bol bol güldüm de...
Airanka
Airanka
Acemi Anime Fanı
Acemi Anime Fanı

Erkek Mesaj Sayısı : 20
İş/Hobiler : Capoeira ve Snowboard... tek geçerim :) yoksa çift mi ?
Lakap : Anka (Gerçek ismim lakap zannedilmekte olduğu için...)
Rep Puanı :
2010 Japon Yılı... Left_bar_bleue0 / 1000 / 1002010 Japon Yılı... Right_bar_bleue

Ceza Puanı :
2010 Japon Yılı... Left_bar_bleue0 / 1000 / 1002010 Japon Yılı... Right_bar_bleue

2010 Japon Yılı... Empty Geri: 2010 Japon Yılı...

Mesaj tarafından Blood+ Paz 26 Nis. - 22:58:30

Airanka demiş ki:....şans eseri japonlara ayırtılmış koltuklardan birine yer bulmuşum kendime.Kimonolu teyzelerin saldırısına uğradım.İlginçtir berbat da olsa japonca bişiler söylemeye çalışırken,onlar da bana ingilizce bişiler söylemeye çalışıyodu,karşılıklı bolca saçmaladık.Sıcak kanlı insanlar ama Very Happy Arigaaaato diye bağıran Türk vatandaşlarımız sayesinde bol bol güldüm de...

Koptum ya buraya hmm ilginç bir bilgi sağol xD akşam akşam güldüm resmen Very Happy
Blood+
Blood+
Admin

Kadın Mesaj Sayısı : 629
İş/Hobiler : anime/manga
Lakap : Bloo-Chan ,Bloo
Rep Puanı :
2010 Japon Yılı... Left_bar_bleue100 / 100100 / 1002010 Japon Yılı... Right_bar_bleue

Ceza Puanı :

https://animemanga.catsboard.com

- Similar topics