dowaa*dan rezillikler ^^''''
+2
Blood+
dowaa
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: dowaa*dan rezillikler ^^''''
Vallah bu başlığı ne ara açtın hiç görmedim xD
Evet şimdi eğer bunları yaptıysan eleştirilere açık olmalısın dostum
Şimdi evet çerçeve eksik ama bazı imzalardada çerçeve güzel durmuyor.Bu imzalara bakınca evet çerçeve gerçekten lazımmış bu imzalara demeden de geçemiyorum
Sonracığıma stroke*tu galiba yani resmin dışındaki çerçeve onu biraz ayarını nidir +2 yada +3 yapabilirsin
Sonra imzadaki yazı stili süper ona laf yok ama keşke farklı bir renk seçseydin dışınıda strole ile doldursaydın
Birde resme uygun renkler seçmeye uygun göster renkler uymamış onun haricinde canım arkadaşım benden yardım istersen ben her zaman yanındayım bunu bilmiş ol
Evet şimdi eğer bunları yaptıysan eleştirilere açık olmalısın dostum
Şimdi evet çerçeve eksik ama bazı imzalardada çerçeve güzel durmuyor.Bu imzalara bakınca evet çerçeve gerçekten lazımmış bu imzalara demeden de geçemiyorum
Sonracığıma stroke*tu galiba yani resmin dışındaki çerçeve onu biraz ayarını nidir +2 yada +3 yapabilirsin
Sonra imzadaki yazı stili süper ona laf yok ama keşke farklı bir renk seçseydin dışınıda strole ile doldursaydın
Birde resme uygun renkler seçmeye uygun göster renkler uymamış onun haricinde canım arkadaşım benden yardım istersen ben her zaman yanındayım bunu bilmiş ol
teşekkürler sonunda biri gerçekte eleştirdi beni gerçketen mutlyu oldum kimse eleştirmiyo yaa ^^''' sağol bütün önerilerin için : )) sanada sorarım dostum merak etme xD
Hepsi ama özellikle de NewS'li çok güzel olmuş xD
Misaki- Acemi Anime Fanı
İş/Hobiler : Öğrenci xP
Lakap : Lari-chan,Misa-chan,Çene-chan,Dişi Tadashi..
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Son mesajındajilere bayıldım
Ay hele o sonuncuda Ryo ne güzel gülmüş öyle
Ay hele o sonuncuda Ryo ne güzel gülmüş öyle
xMizUx- Yavaş Yavaş Gelişiyorum
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Hepsi çok güzel... Ellerine sağlık ^^ Tabi ki tamaki'li olan ayrı bir güzel göründü gözüme
Kiki- Acemi Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
1 sayfadaki 1 sayfası