Goong Live-Action
+3
Kumi-Chan_^^
Blood+
Rena
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Goong Live-Action
Drama, Park So Hee'nin aynı adı taşıyan manhwa'sından uyarlanmıştır. Drama Kore'nin en iyi dramaları arasında yer almaktadır.
Kore'nin hala, kraliyet ailesi tarafından yönetildiği bir zamandır. Drama, farklı sosyal mevkiler ve arka planında iki insanın arkasında ki bir aşkı resmeder. Hikaye, tamamen birbirinden farklı dünya da yaşayan; prens Lee Shin ve hem şapşal hem de hiçte asil olmayan Chae kyung adlı biri zengin, diğeri fakir kişiyi ele alıyor.
Chae kyung, sıradan bir lise sanat öğrencisidir. Shin ile ilişkileri, Shin'in büyükbabası ve Chae Kyung'un büyükbabası tarafından kararlaştırılan bir evliliğin parçası olarak başlar ama yakında birbirlerini sevdiklerinin farkına varırlar. Aslında önceden Chae kyung bu durumu duyduğunda ne kadar dirense de, borç içinde yüzen ailesi için bu teklifi kabul eder. Saray yaşamı her ne kadar onu oldukça sıkmış olsada katlanmak zorundadır artık...
Lee Shin yetmez gibi Chae Kyung'un hayatına Shin'in kuzeni Yul'un hayatına adım atması işleri biraz daha karıştırır. Yul'un ona kocasının hakkında yardım edeceğini düşünür ama kim kibirli ve soğuk kalpli olan bir kocanın karşısında durabilir ki...
Drama, veliaht prensin zor hayat koşullarını nasıl yendiğini anlattığı gibi saygı duyulan bir imparator yolunda adım atmasını da anlatmaktadır.
Not: manga.gen.tr den alıntıdır.
Kore'nin hala, kraliyet ailesi tarafından yönetildiği bir zamandır. Drama, farklı sosyal mevkiler ve arka planında iki insanın arkasında ki bir aşkı resmeder. Hikaye, tamamen birbirinden farklı dünya da yaşayan; prens Lee Shin ve hem şapşal hem de hiçte asil olmayan Chae kyung adlı biri zengin, diğeri fakir kişiyi ele alıyor.
Chae kyung, sıradan bir lise sanat öğrencisidir. Shin ile ilişkileri, Shin'in büyükbabası ve Chae Kyung'un büyükbabası tarafından kararlaştırılan bir evliliğin parçası olarak başlar ama yakında birbirlerini sevdiklerinin farkına varırlar. Aslında önceden Chae kyung bu durumu duyduğunda ne kadar dirense de, borç içinde yüzen ailesi için bu teklifi kabul eder. Saray yaşamı her ne kadar onu oldukça sıkmış olsada katlanmak zorundadır artık...
Lee Shin yetmez gibi Chae Kyung'un hayatına Shin'in kuzeni Yul'un hayatına adım atması işleri biraz daha karıştırır. Yul'un ona kocasının hakkında yardım edeceğini düşünür ama kim kibirli ve soğuk kalpli olan bir kocanın karşısında durabilir ki...
Drama, veliaht prensin zor hayat koşullarını nasıl yendiğini anlattığı gibi saygı duyulan bir imparator yolunda adım atmasını da anlatmaktadır.
Not: manga.gen.tr den alıntıdır.
En son rena tarafından Ptsi 25 Ağus. - 7:39:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Goong Live-Action
Bişi dicem bu drama diilmiydi ya?
Kumi-Chan_^^- Acemi Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
bu dizi bir harika dizileri okadar sevmem ama bu sevdirdi
erdimye- Acemi Anime Fanı
İş/Hobiler : kimya .biyo kimya.nano teknoloji
Lakap : erdimye
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Shin'e kızgınım ama sanki sevecem gibi gelio sonda
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
bu diziyi haftaiçi hergün sabırla bekleyerek heyecanla izlerim yani benm için olmazsa olmazlardan bu dizi birçok ülkede yayınlanmış ve bir çok önemli ödüllere aday gösterilmiş dizinin bitmesinede az kaldı ya haftaya biticek galiba eğer trt dünkü gibi günde 2 bölüm yayınlarsa of of ben bunun etkisinden kurtulamıcam kolay kolay
Begüm- Acemi Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Bitti :[cry]: Yul'm kaldı tek Chae hamile :O__o: Ama Shin normal biri oldu o iyi ^^ Dizinin sonunda bebekleriyle resimleri vardıı Shin bebek ve Chae ^^
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
ewet ya süper bitti biliyo musunuz duyduğuma göre goongun 2. sezonu çekiliyomuş ama başka oyuncular tarafından of of
Begüm- Acemi Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
ben sonunu beğenmedim çe yangın burnu beş karış havadaydı. o ne öyle, şinim yakınlaşmak için elinden geleni yapıyo bu kız oralı bile olmuyo O_o geçircektim iki tane de zor tuttum kendimi. yanarım yanarım şinimi çe yanga kaptırdığıma yanarım. o abla olacak kıza ne demeli? alttan alttan götürdü işi sonunda aldı tacı. o taç benimdi! şinle benim T_T ben karliçeyim yaa..
Mss. Pretty Queen- Acemi Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Similar topics
» NANA Live-Action
» Hana Yori Dango (Boys over Flowers) J-Drama (live action)
» Death Note Live-Action
» Sailor Moon Live-Action
» Cowboy Bebop Live-Action Oluyor
» Hana Yori Dango (Boys over Flowers) J-Drama (live action)
» Death Note Live-Action
» Sailor Moon Live-Action
» Cowboy Bebop Live-Action Oluyor
1 sayfadaki 1 sayfası