Lovely Complex
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Lovely Complex
Risa Koizumi uzun boylu sandığı bir çocuğa çıkma teklifi yapar fakat çocuk aslında Risa'dan kısa boyludur ve ayaklarında kaykay olduğu için uzun boylu gözükmektedir. Risa'yı uzun boylu olduğu için red eder, aynı anda Atsushi Otani ise bir kıza çıkma teklifi yapmaktadır fakat kız onu kısa boylu bulduğu için red eder. İkiside mutsuz şekilde oradan ayrılır. Bu iki genç aynı okulda ve aynı sınıfta okuyan iki öğrencidir. Birbirleriyle uğraşırlar ama oldukça ortak yönleri vardır. Risa, Otani ile beraber geçirdikleri zaman boyunca Otani'ye aşık olmuştur. Risa Otani'ye duygularını açmaya karar verir. Otani Risa'nın aşkına karşılık verebilecek mi?
Yapım Jenerik:
Yönetmen: Kitaji Ishikawa
Senaryo: Osamu Suzuki
Orjinal Tasarım(kreatör.): Aya Nakahara
Resim Yönetmeni: Kazuna Iida
Tema Şarkısı Performansı: misono
Oyuncular:
Ema Fujisawa - Risa Koizumi
Hiro Mizushima - Ryoji Suzuki
Nami Tamaki - Nobuko Ishihara
Risa Kudou - Chiharu Tanaka
Shosuke Tanihara - Kuniumi Maitake
Susumu Terajima - Umibozu
Teppei Koike - Atsushi Ohtani
Yusuke Yamazaki - Heikichi Nakao
Not: manga.gen.tr den alıntıdır.
Yapım Jenerik:
Yönetmen: Kitaji Ishikawa
Senaryo: Osamu Suzuki
Orjinal Tasarım(kreatör.): Aya Nakahara
Resim Yönetmeni: Kazuna Iida
Tema Şarkısı Performansı: misono
Oyuncular:
Ema Fujisawa - Risa Koizumi
Hiro Mizushima - Ryoji Suzuki
Nami Tamaki - Nobuko Ishihara
Risa Kudou - Chiharu Tanaka
Shosuke Tanihara - Kuniumi Maitake
Susumu Terajima - Umibozu
Teppei Koike - Atsushi Ohtani
Yusuke Yamazaki - Heikichi Nakao
Not: manga.gen.tr den alıntıdır.
En son rena tarafından Ptsi 25 Ağus. - 7:41:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Lovely Complex
Ben bu live action ın animesi mutlaka izlicem bikaç bölümünü izlemiştim gerçekten süperdi eminim live actionıda güzeldir.
live action u izlemek istiyorum ya çok merak ediyorum. netteki resimler çok tatlı. aslında çevrilsin diye bekliyordum ama çevrilmeyecekmiş. olsun. biri çıkar mutlaka ;)
Mss. Pretty Queen- Acemi Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Live action ı pek tavsiye etmiyorum normal oyuncuların anime karakteri gibi davranması coook kötü bende var ben biraz izledim ama sıkıldım oyuzden pek tavsiye etmiyorum
Mss. Pretty Queen demiş ki:live action u izlemek istiyorum ya çok merak ediyorum. netteki resimler çok tatlı. aslında çevrilsin diye bekliyordum ama çevrilmeyecekmiş. olsun. biri çıkar mutlaka ;)
Bencede aynı fikirdeyim türkçesi çevrilsin diye bekliyorum..Umarımm çıkarr
1 sayfadaki 1 sayfası