İlk Hikaye benden:)
+6
gothic girl
Sewimlİ_HırsıZ
HaYaLiMjeanne
Rena
dowaa
Blood+
10 posters
2 sayfadaki 3 sayfası
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: İlk Hikaye benden:)
yaaaw bak yine beni oyalaıo yaaa omaj ki ama şimcık tatile gitcenn bn ne zaman okujamm
Uzun istiyoruzz...Bnde yazacamda 2 tane aynı anda olmuo
Kumi-Chan_^^- Acemi Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
tmm bugün yazarım ciciler ama üçüncü hikayede herşey gün yüzüne çıkıcak demiştim ama çıkmayacak çünkü yazdıklarımı kaybettim onun için yeni yazdım üçüncü hikayeyi ama bugün yazcam
AAA sıkma kızı yaw yazacak işte
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
yaa ben ne kadardan beri beklıom o bilio beni ne kadardır bekletıo sallıo senın haberin war mı
Ne bağırıon yaa Bilmediim bellü olmuo mu?
[Bu arada topiciin içine ettük]
[Bu arada topiciin içine ettük]
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
üçüncü bölümün adı: Arayış....
....2 günde olsa evden uzaklaşabilmiştim.Küçük bir tatil köyüne gelmiştik.Bu tatil köyüne okul gezisi için geldik.Tabiki de yanımda yine Yunya vardı.Yanımda Yunya bile olsa 2 gün boyunca biraz dinlenmek istiyordum.Çok güzel bir tatil köyüydü.Deniz kenarındaydı.Yanda ufak bir orman vardı.Ormanda sayısız kuş ve çiçek de vardı tabikide.Ormanın o mis gibi kokusu burnuma geliyordu.Burası yaşadığım yere hiç benzemiyordu...
Nihayet sabah olmuştu ve o muhteşem 2 günlük tatilim başlamıştı.Yunya ile kahvaltı yaptıktan sonra sonra tail köyüne 2 km uzaklığındaki Amadare(yağmur damlası)Kasabasına gittik.Kasabanın girişindeki pankart dikkatimi çekmişti.1 gün sonra Geleneksel Amadare(yağmur damlası) Festivali vardı.Festivalde kıyafet zorunluluğu varmış. Kimono vb. geleneksel kıyafetler giyenecekmiş.Ne tuhaf bir festival...
Yunya:
"Seni Kimono giyerken görmek isterdim abla"
"Tamam.O zaman bende seni kimono giyerken görmek isterdim.Kim bilir ne kadar sevilmi olacaksın"
Yunya:
"Biraz kasabayı dolaşıp hediyelik eşya alalım mı?"
"Tamam olur."
Kasabayı dolaşmaya başlamıştık.Her dükkana mutlaka giriyorduk.Artık yorulmuştuk...Kafe benzeri bir yere oturduk sonra garsondan yeşil çay istedik.
Yunya:
"Çok güzel bir yer değil mi?Hem insanlarda çok iyi.Çok yardım severler.
"Evet.Gerçekten güzel bir yer.Bu kadar insanları yerdım sever olacağını düşünmemiştim."
Yunya:
"Açıkcası bende düşünmemiştim.Abla sana bişiy sorabilirmiyim?"
Kim bilir yine ne sorucaktı.İnşallah düzgün bir soru sorar.
"Tamam.Sor"
Yunya:
"Festivale katılacakmıyız?"
"Sen istiyorsan neden olmasın."
Yunya:
"Çok isterim.Ama Kimono'yu nereden bulacağız?"
"Ay evet o sorunu unuttum.Birne sorarız.Mutlaka nerede satıldığını biliyorlardır."
Yunya:
"Garsona soralım."
"Tamam.Sor o zaman"
Yunya:
"Acaba bir bakabilirmisiniz?"
Garson:
"Tabiki de efendim."
Yunya:
"Acaba Kimono alabiliceğimiz ir yer var mı?"
Garson:
"Tabikide var efendim.Bayan Maria'nın Kimonoları burada çok meşhurdur.Hem fiyatı ucuz hemde kaliteli kumaşlardan yapılır.Hemen bir sokak ötededir.Kime sorarsanız mutlaka gösterirler."
Yunya:
"Teşekkür ederiz."
Hesabı ödeyip Bayan Maria'nın mağazasına doğru gitmeye başladık.Ama bulmak o kadarda kolay olmayacaktı.Çünkü mağazanın olduğu sokakta hem çok kalabaktı hemde çok karışıktı.Biraz yürüdükten sonra bir banka oturmuştuk.
Yunya:
"Mağazayı kolayca bulacağımızı zannediyordum."
"Bende öyle zannediyordum ama ne kadarda zormuş."
Yunya:
"Hem çok yoruldum."
"Acaba geri mi dönsek?"
Yunya.
" Son bir kişiye soralım.Hem sokak boşaldı.Bulmak daha kolay olacaktır."
Yeniden bulmak için ayaklandık.
Yunya:
"Bak sokaktan biri geçiyor.Hadi ona soralım abla."
Sokaktan geçen adama yetişmek için biraz koşmuştuk ama adama yetişmiştik.
Yunya:
"Acaba bir bakabilirmisiniz? Bayan Maria'nın Kimono Mağazası acaba nerede?"
Yoldan geçen Adam:
"Bayan Maria'nın mağazası hemen arkanızda çocuklar."
Yunya:
"Çok teşekkür ederiz efendim."
Arkamızı döndüğümüzde hem korkuyu hem şaşkınlığı aynı anda yaşamıştık...
AMAN ALLAHIM! Ne korkunç bir yer.....
----------------------------------------
Konuşma ağırlıklı oldu ama neyse yorumlarınızı bekliom
....2 günde olsa evden uzaklaşabilmiştim.Küçük bir tatil köyüne gelmiştik.Bu tatil köyüne okul gezisi için geldik.Tabiki de yanımda yine Yunya vardı.Yanımda Yunya bile olsa 2 gün boyunca biraz dinlenmek istiyordum.Çok güzel bir tatil köyüydü.Deniz kenarındaydı.Yanda ufak bir orman vardı.Ormanda sayısız kuş ve çiçek de vardı tabikide.Ormanın o mis gibi kokusu burnuma geliyordu.Burası yaşadığım yere hiç benzemiyordu...
Nihayet sabah olmuştu ve o muhteşem 2 günlük tatilim başlamıştı.Yunya ile kahvaltı yaptıktan sonra sonra tail köyüne 2 km uzaklığındaki Amadare(yağmur damlası)Kasabasına gittik.Kasabanın girişindeki pankart dikkatimi çekmişti.1 gün sonra Geleneksel Amadare(yağmur damlası) Festivali vardı.Festivalde kıyafet zorunluluğu varmış. Kimono vb. geleneksel kıyafetler giyenecekmiş.Ne tuhaf bir festival...
Yunya:
"Seni Kimono giyerken görmek isterdim abla"
"Tamam.O zaman bende seni kimono giyerken görmek isterdim.Kim bilir ne kadar sevilmi olacaksın"
Yunya:
"Biraz kasabayı dolaşıp hediyelik eşya alalım mı?"
"Tamam olur."
Kasabayı dolaşmaya başlamıştık.Her dükkana mutlaka giriyorduk.Artık yorulmuştuk...Kafe benzeri bir yere oturduk sonra garsondan yeşil çay istedik.
Yunya:
"Çok güzel bir yer değil mi?Hem insanlarda çok iyi.Çok yardım severler.
"Evet.Gerçekten güzel bir yer.Bu kadar insanları yerdım sever olacağını düşünmemiştim."
Yunya:
"Açıkcası bende düşünmemiştim.Abla sana bişiy sorabilirmiyim?"
Kim bilir yine ne sorucaktı.İnşallah düzgün bir soru sorar.
"Tamam.Sor"
Yunya:
"Festivale katılacakmıyız?"
"Sen istiyorsan neden olmasın."
Yunya:
"Çok isterim.Ama Kimono'yu nereden bulacağız?"
"Ay evet o sorunu unuttum.Birne sorarız.Mutlaka nerede satıldığını biliyorlardır."
Yunya:
"Garsona soralım."
"Tamam.Sor o zaman"
Yunya:
"Acaba bir bakabilirmisiniz?"
Garson:
"Tabiki de efendim."
Yunya:
"Acaba Kimono alabiliceğimiz ir yer var mı?"
Garson:
"Tabikide var efendim.Bayan Maria'nın Kimonoları burada çok meşhurdur.Hem fiyatı ucuz hemde kaliteli kumaşlardan yapılır.Hemen bir sokak ötededir.Kime sorarsanız mutlaka gösterirler."
Yunya:
"Teşekkür ederiz."
Hesabı ödeyip Bayan Maria'nın mağazasına doğru gitmeye başladık.Ama bulmak o kadarda kolay olmayacaktı.Çünkü mağazanın olduğu sokakta hem çok kalabaktı hemde çok karışıktı.Biraz yürüdükten sonra bir banka oturmuştuk.
Yunya:
"Mağazayı kolayca bulacağımızı zannediyordum."
"Bende öyle zannediyordum ama ne kadarda zormuş."
Yunya:
"Hem çok yoruldum."
"Acaba geri mi dönsek?"
Yunya.
" Son bir kişiye soralım.Hem sokak boşaldı.Bulmak daha kolay olacaktır."
Yeniden bulmak için ayaklandık.
Yunya:
"Bak sokaktan biri geçiyor.Hadi ona soralım abla."
Sokaktan geçen adama yetişmek için biraz koşmuştuk ama adama yetişmiştik.
Yunya:
"Acaba bir bakabilirmisiniz? Bayan Maria'nın Kimono Mağazası acaba nerede?"
Yoldan geçen Adam:
"Bayan Maria'nın mağazası hemen arkanızda çocuklar."
Yunya:
"Çok teşekkür ederiz efendim."
Arkamızı döndüğümüzde hem korkuyu hem şaşkınlığı aynı anda yaşamıştık...
AMAN ALLAHIM! Ne korkunç bir yer.....
----------------------------------------
Konuşma ağırlıklı oldu ama neyse yorumlarınızı bekliom
Eet biraz konuşmaya dönmüşsn ama deişik bişi olcak gibi Eminim ilk Fan Fic'in deildir ^^
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Çok pardon yaw ama fazla gitmedi allahtan ^^'
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
güzelmişş
gothic girl- Yavaş Yavaş Gelişiyorum
İş/Hobiler : anime ve manga,yüzmek,savunma sporları vb... veee kesinlikle kkj XD
Lakap : ilki, hatsu, ilik[kuzenim der :D], taekwondocu kız (sınıftaküler der) veya erkek :D
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Güzel bir hikaye ama olayları biraz daha ayrıntılı anlatmaya çalış ve daha fazla betimleme yap onun dışında konusu KKJ'deki Zen'in hayatına benzemiş ama başlarda... Güzel bir hikaye umarım en kısa sürede tekrar yazarsın
Sailor Maron- Acemi Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Yazmayacaktım ama bir arkadaşım yazamam için ısrar etti hem onu kıramadım hemde bu hikayeme devam etmek istedim
Bu bölümün adı:Kimono Macerasının Arkasındaki Sır Perdesi
…
Yunya benim yüzümdeki ifadeyi gördükten sonra gülmeye başladı. Ben ise mağaza önlerinde duran bir heykel misali donmuştum.
Yunya: (Gülerek)
“Yoksa sen korktun mu?”
“Neee… Ne… Korkması…”
Yunya:
“Bilmem. Yüzündeki ifadeye bakılırsa sen korkmuşsun ”
“Saçmalama Yunya. Ben hiçbir şeyden korkmam.”
Yunya:
“O zaman mağazaya giriyoruz.”
“Hayır…”
Yunya yüzüme baktı ve gerçekten de korktuğumu anlamıştı.
“Şey… Yani… Tabiki de mağazaya giriyoruz.”
Öylece durduğum yerden mağazanın kapısına doğru yürümeye başladım.Yunya aniden alimi tutarak beni kapıdan içeriye soktu.İçimdeki korkunun yerini artık başka bir duygu almıştı.Sanırım bu duygunun adı kardeş sevgisiydi….
Yunya:
“Abla, benim yanımda olduğun sürece korkmana gerek. Seni her zaman koruyacağım”
Bu sözden o kadar çok etkilenmiştim ki… Yunya babama çok benziyordu. Gerçektende bu söylediği söz doğruydu. Ne zaman kalbim korkuyla dolsa her zaman Yunya yanımdaydı. Ama asla Yunya’ya korktuğumu hissettirmemem gerekiyordu. Elimi Yunya’nın elinden hızla çektim.
“Beni korumana ihtiyacım yok. Kendi kendimi koruyabilirim”
Yunya:
“Ama…”
Yunya’nın yüzüne baktığımda onun üzgün olduğunu anladım… Bir türlü söyleyeceği cümleyi tamamlayamıyordu.
Yunya:
“…Şey… Tamam. Sen bilirsin.”
…
Mağazanın içerisine girince içerinin havası çok farklıydı. Dışarıya bakılınca sanki bu mağaza cadılar bayramı kostümleri satan bir yere benziyordu.
Bir kız bizi karşıladı. Kız, çok tatlıydı ama hareketleri aynı robotlara benziyordu.
Kız:
“Merhaba benim adım Nancy. Buraya hoş geldiniz. Lütfen beni takip ediniz.”
Yunya:
“Abla, bu kızın davranışları çok tuhaf”
“Bence de. Neyse kızı takip edelim”
Kızı takip ettiğimiz sürece ne kız konuşmuştu, nede Yunya benimle konuşmuştu. Belkide daha önce söylediğim sözlerime üzülmüştü. Galiba çok fazla ileri gittim. Belkide ona artık böyle davranmamalıyım. Ama… Ama…
Nancy:
“Buyurun efendim. Bundan sonra size Alice eşlik edecek”
Altın yaldızlı büyük bir kapının önüne gelmiştik.
Alice:
“Hoş geldiniz ^^ .Lütfen beni takip ediniz.”
Kız kapıyı açtı. İçerisi gerçekten beni şaşırtmıştı. İçeride onlar kızlar ve erkekler vardı. Hepside sayısızı kimonoyu kendileri için beğeniyordu. İçeriye girdiğimde…
Alice:
“Buyurun. Sizi Bayan Maria’nın yanını götüreceğim. O sizin için en uygun kimonoyu seçecektir.”
Yine Alice takip etmeye başladık. Ama bu süre zarfı içerisinde Yunya yine benimle bir kere bile konuşmamıştı. Zaman ilerledikçe kendimi daha da kötü hissetmeye başlamıştım… Alice birden bire durdu…
Alice:
“Bayan Maria. Yeni müşteriler geldi.”
Bayan Maria’nın arkası dönüktü. Önünü döndüğünde çok tatlı bir bayan olduğunu fark ettim. O kadar güzeldi ki adeta büyülenmiş gibiydim.
Bayan Maria: (Gülümseyerek)
“Bayan Mizu ve Bay Yunya hoş geldiniz”
Ama… Ama… Bayan Maria Bizi nereden tanıyordu?” .....
Bu bölümün adı:Kimono Macerasının Arkasındaki Sır Perdesi
…
Yunya benim yüzümdeki ifadeyi gördükten sonra gülmeye başladı. Ben ise mağaza önlerinde duran bir heykel misali donmuştum.
Yunya: (Gülerek)
“Yoksa sen korktun mu?”
“Neee… Ne… Korkması…”
Yunya:
“Bilmem. Yüzündeki ifadeye bakılırsa sen korkmuşsun ”
“Saçmalama Yunya. Ben hiçbir şeyden korkmam.”
Yunya:
“O zaman mağazaya giriyoruz.”
“Hayır…”
Yunya yüzüme baktı ve gerçekten de korktuğumu anlamıştı.
“Şey… Yani… Tabiki de mağazaya giriyoruz.”
Öylece durduğum yerden mağazanın kapısına doğru yürümeye başladım.Yunya aniden alimi tutarak beni kapıdan içeriye soktu.İçimdeki korkunun yerini artık başka bir duygu almıştı.Sanırım bu duygunun adı kardeş sevgisiydi….
Yunya:
“Abla, benim yanımda olduğun sürece korkmana gerek. Seni her zaman koruyacağım”
Bu sözden o kadar çok etkilenmiştim ki… Yunya babama çok benziyordu. Gerçektende bu söylediği söz doğruydu. Ne zaman kalbim korkuyla dolsa her zaman Yunya yanımdaydı. Ama asla Yunya’ya korktuğumu hissettirmemem gerekiyordu. Elimi Yunya’nın elinden hızla çektim.
“Beni korumana ihtiyacım yok. Kendi kendimi koruyabilirim”
Yunya:
“Ama…”
Yunya’nın yüzüne baktığımda onun üzgün olduğunu anladım… Bir türlü söyleyeceği cümleyi tamamlayamıyordu.
Yunya:
“…Şey… Tamam. Sen bilirsin.”
…
Mağazanın içerisine girince içerinin havası çok farklıydı. Dışarıya bakılınca sanki bu mağaza cadılar bayramı kostümleri satan bir yere benziyordu.
Bir kız bizi karşıladı. Kız, çok tatlıydı ama hareketleri aynı robotlara benziyordu.
Kız:
“Merhaba benim adım Nancy. Buraya hoş geldiniz. Lütfen beni takip ediniz.”
Yunya:
“Abla, bu kızın davranışları çok tuhaf”
“Bence de. Neyse kızı takip edelim”
Kızı takip ettiğimiz sürece ne kız konuşmuştu, nede Yunya benimle konuşmuştu. Belkide daha önce söylediğim sözlerime üzülmüştü. Galiba çok fazla ileri gittim. Belkide ona artık böyle davranmamalıyım. Ama… Ama…
Nancy:
“Buyurun efendim. Bundan sonra size Alice eşlik edecek”
Altın yaldızlı büyük bir kapının önüne gelmiştik.
Alice:
“Hoş geldiniz ^^ .Lütfen beni takip ediniz.”
Kız kapıyı açtı. İçerisi gerçekten beni şaşırtmıştı. İçeride onlar kızlar ve erkekler vardı. Hepside sayısızı kimonoyu kendileri için beğeniyordu. İçeriye girdiğimde…
Alice:
“Buyurun. Sizi Bayan Maria’nın yanını götüreceğim. O sizin için en uygun kimonoyu seçecektir.”
Yine Alice takip etmeye başladık. Ama bu süre zarfı içerisinde Yunya yine benimle bir kere bile konuşmamıştı. Zaman ilerledikçe kendimi daha da kötü hissetmeye başlamıştım… Alice birden bire durdu…
Alice:
“Bayan Maria. Yeni müşteriler geldi.”
Bayan Maria’nın arkası dönüktü. Önünü döndüğünde çok tatlı bir bayan olduğunu fark ettim. O kadar güzeldi ki adeta büyülenmiş gibiydim.
Bayan Maria: (Gülümseyerek)
“Bayan Mizu ve Bay Yunya hoş geldiniz”
Ama… Ama… Bayan Maria Bizi nereden tanıyordu?” .....
Zuha ben zorladım ben zorladım ve ben zorladım Harika bi bölüm olmuş canum dediğim gibi isim- söz şeklinde yapmasaydın çok süper olucaktı. Bi de Mizu'yu buz duvarı gibi yapmışsın canem oysaki Yunya ne kedar tatlı bir kız hımm, bi de Nancy'den Alice'e Alice'den Maria'ya o biraz tuhaf olmuş. Bi de kimonocu kadın aceba bu kızları nerden tanıyor Hımm, arayı açmadanyeni bölüm isterik *__* Çok güzel olmuş
Sailor Maron- Acemi Anime Fanı
Rep Puanı :
Ceza Puanı :
Canım yeni bölümü yazacağım da bu arada Yunya kız değil bir erkek
Birdahaki bölümde nereden tanıdığını yazacağım biraz bekleyeceksin
Bu arada çok teşekkür ederim yorumun için ^^
Birdahaki bölümde nereden tanıdığını yazacağım biraz bekleyeceksin
Bu arada çok teşekkür ederim yorumun için ^^
aaaa ne güzel gidiyodum yaww acep ne zaman yazcan ama süper olmuş bayıldım vallaha
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
2 sayfadaki 3 sayfası